Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Zentrend Üniforma Teslimat Gecikmesi

14 Şubat 2024 17:28

Zentrend üniforma adlı iş kıyafetleri üreten firmadan internet üzerinden 27/01/2024 saat 17:00'da alışveriş yaptım. Verdikleri bilgilere göre geçen hafta içinde elimde olacaktı. Ulaşmayınca iletişime geçtim; bu hafta geleceğini söylediler, ancak hala gelmedi.

14 Şubat 2024 17:33 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba yoğunluktan dolayı aksaklıklar olabiliyor Ama muhakkak bütün müşterilerimize süreç hakkında bilgilendiriyoruz Eğer firmamızda iletişime geçerseniz size net bir bilgi verilecektir iyi çalışmalar dileriz

15 Şubat 2024 07:34

Attığım resimde de gözüktüğü gibi 2dir net cevap veriyor ama olmuyor

15 Şubat 2024 08:05
17 Şubat 2024 20:29

Merhaba ürününüz kargo firmasından dolayı gecikme olmuş, şu anda kargoya teslim edilmiş size ulaştırılması için irtibattayız hafta başı elinizde olacaktır,

19 Şubat 2024 11:44

Hem korgonomi hem Aras Kargo'yu aradım ikisi de kargomun olmadığını söyledi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Canan
Canan

Hangi numaradan iletişim sağladınız ben arıyorum bir no var sadece kapalı oda

Şikayeti Çözüldü

Merhaba kardeşim. Acaba siparişin eline ulaştı mı? Aynı sorunu bende şu an yaşıyorum 1 ay olacak üniformam hala gelmedi.

Şikayeti Çözüldü

Gelen ürününden memnun kaldın mı? O kadar beklemeye değdi mi yani

Hasan

Ulaştı kargoyla alakalı bir sıkıntı oluyor büyük ihtimalle lakin şirket galiba hâlâ aynı kargo şirketiyle çalışıyor değiştirmesi bence değiştirmesi gerekiyor ya da işi ciddiye alması gerekiyor

Zentrend Üniforma Siparişim Üç Haftadır Teslim Edilmedi

04 Temmuz 2025 11:31
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2025 00:15
Siparişim Gönderilmedi, Müşteri Hizmetleri Yanıtsız Kaldı