Zegabet

Şikayet Yaz
14 Şikayet
Zegabet
Şikayet Yaz
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
26 Mayıs 2024 14:23

Murat
19 Ekim 2023 04:00

02 Eylül 2023 12:21

Hatice
01 Eylül 2023 08:25
Kaya sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

30 Ağustos 2023 10:40

"Yardımcı oldular buradan aslan beye teşekkür ediyorum çok ilgili"

Turan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Turan
27 Ağustos 2023 09:00

"Beni aradılar ve hatalı kontrol edildiğini söylediler özür dilediler çekimimi hızlı bir şekilde gönderdiler ve 50 FreeSpin hediye verdiler çok teşekkür ederim"

Tülin
26 Ağustos 2023 15:40

25 Ağustos 2023 17:23

"Şikayetten sonra hemen tarafıma dönüş sağladılar. Sorun benden kaynaklıymış giriş yaparken adım adım yardımcı oldular. İlgileri için çok teşekkür ederim."

Bedirhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Bedirhan
18 Ağustos 2023 22:35

"Paramı yatırdılar çok teşekkür ederim. Yoğunluktan dolayı bazı zamanlar böyle durum olabilirmiş sabırsız davrandım. Deneme ile para kazandım siteden de çok memnun kaldım devam edeceğim."

Tülin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Tülin
15 Ağustos 2023 19:17
Emre sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Emre
14 Ağustos 2023 20:10

"Sorunum çözüldü teşekkürler. Şikayeti ilettikten sonra hemen geri dönüş sağlandı tarafıma. Gayet güvenilir bir site tavsiye üzerine kayıt olmuştum şimdi bende gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim."

Eda sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Eda
14 Ağustos 2023 20:10

"Hesabım aktif edildi, başkası tarafından giriş sağlanıp paramı çekmeye çalışıyorlarmış hesabımı kurtardım yardımcı oldukları için zegabet'e teşekkürler..."

Turan
14 Ağustos 2023 19:18

"Size yazdıktan hemen sonra bahsim sonuçlandı ve aradılar geç sonuçlandığı için özür dilediler ve 50 FreeSpin hediye ettiler çok ilgililer çok teşekkür ederim"

Ahmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ahmet
14 Ağustos 2023 14:40

"Teşekkürler, sorunum çözüldü. Şikayeti yazdıktan sonra hemen geldi ve geç ödendiği için 100 ₺ memnuniyet bonusu eklediler. Kral adamlarmış"