Zalando Şikayeti

17 Ağustos 2023 09:40

Zalando'dan bir ürün satın aldım ve son derece hayal kırıklığına uğradım. İlk olarak, siparişim bir hafta geç geldi ve bunun için hiçbir açıklama veya özür alamadım. Ürünün kalitesi de çok düşüktü. Kumaş ince ve dayanıksızdı, dikişler düzensizdi ve hatta birkaç yerde yırtık vardı. Resimdeki ürünle aldığım ürün arasında da ciddi bir renk farkı vardı.

Üstelik, iade ve değişim hizmeti de oldukça Zorlu bir süreçti. Ürünü iade etmek için çok sayıda belge ve bilgi sağlamam gerekti ve bu da zamanımı ve enerjimi aldı. İade talebim onaylandıktan sonra, paranın iade süreci de oldukça uzun sürdü. Sonunda iade edilen miktar da beklediğimden daha azdı.

Müşteri hizmetleri de oldukça kötüydü. Telefonla iletişim kurma denemelerim sonuçsuz kaldı ve e-posta yanıtları oldukça geç ve yetersizdi. Sorunlarıma çözüm bulmak için uğraşmak zorunda kaldım.

Sonuç olarak, Zalando'dan aldığım ürün ve müşteri hizmetleri deneyimi beni hayal kırıklığına uğrattı. Müşterilerin kaliteli ürünler ve iyi hizmete hakları var ve Zalando'nun bunu sağlamak için daha fazla çaba göstermesi gerekmektedir.

19 Ağustos 2023 21:46

Bu aldığım ürün Zalando'dan gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Öncelikle ürünün kalitesi çok düşük, kumaşı çabuk yıprandı ve renk kaybetti. Ayrıca, ürünün resimlerinde gösterildiği gibi değil, büyük ölçüde yanıltıcı bir şekilde tasvir edildi. Boyutları da tamamen yanlıştı, çok küçük geldi ve giyilemez hale getirdi. Müşteri hizmetleriyle iletişim kurmaya çalıştığımda, hiçbir geri dönüş alamadım ve sorunum çözülmedi. Ürünün geri iade veya değişim politikası da oldukça karmaşık ve zorlayıcıydı. Kesinlikle daha önce Zalando'dan alışveriş yapmış olan herkese bu üründen uzak durmalarını öneririm. Bu deneyim beni Zalando markasına olan güvenimi kaybettirdi ve bundan sonra başka bir yerden alışveriş yapmayı tercih edeceğim.

19 Ağustos 2023 21:43

19 Ağustos 2023 21:29

Bu Zalando sitesinden satın aldığım ürünle ilgili tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Ürün fotoğraflardakiyle tamamen aynı değildi. Yapısı ve kalitesi çok kötüydü. Sürekli üzerine dökülen tüyleri temizlemek için saatler harcamaktan bıktım. Ayrıca, boyutları da tamamen yanlıştı. Ürünün küçük olduğunu belirtmeme rağmen, bana büyük bir beden gönderdiler. İade etmek için müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ve konuyla ilgili oldukça zorluklar yaşadım. Onlarla sürekli çevrim içi mesajlaştım ve her seferinde uzun süre bekledim. Sonunda, iade sürecini başlatabildim, ancak kargo ücretini kendim ödemek zorunda kaldım. Bunun da üstüne, iade işlemi oldukça uzun sürdü. Ürünü gönderdikten sonra aylarca bekledim ve sonunda para iadesi alabildim. Tüm bu süreç boyunca yaşadığım stres ve zaman kaybı hiçbir şekilde telafi edilemez. Zalando'dan bir daha asla alışveriş yapmam ve herkese de uzak durmalarını tavsiye ederim. Kalitesiz ürünlerle dolu bir site ve müşteri hizmetleri de oldukça kötü.

Mert
Mert

Merhabalar. Bende Zalando ile bir iade süreci yaşadım, parayı iade ettiklerini söylüyorlar fakat hala elime ulaşmadı. Sizin paranızı ne kadar sürede yatırdılar? Teşekkürler.

Umut sonuçtan hiç memnun değil

Zalando Teslim Edilmemiş Ürün İçin İade Talebim Karşılanmıyor

05 Aralık 2025 17:06
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Zalando'dan Alınan Armani Tişörtlerde Menşeyi Bilgisi Hayal Kırıklığı

Yunus