Cansu sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 23:18

Yıllardır Yves Rocher markasından alışveriş yaparım. So Elixir parfüm serisinin üretiminin durduğunu öğrenince sevdiğim için, yedek amaçlı birkaç şişe aldım. 2024 Eylül ekim ayı gibi son iki tane kaldı, diyerek so Elixir Bois Sensu. El parfümlerini mağaza görevlileri satışını yaptılar. Eve gelince çekmeceme koydum ve elimdeki şişe bitince yenisini açayım dedim ve kutudan o küf kokusunu alınca inanamadım. Kutuların içi tamamen küf kaplıydı! O çekmecede benim en az 20 tane parfümüm var ve asla bunun gibi bir şey yaşamadım. Hala şok içindeyim. Marka derhal jelatin sistemine geri dönmeli. Alerjik astım hastasıyım ve küfü gördüğüm an çok kaygılandım. Parfümü gidip değiştiremem de, zira üretimi yok. 15 yıllık müşterileriyim, nasıl telafi edecekler bunu bilemiyorum.

09 Aralık 2024 11:02 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Cansu
09 Aralık 2024 12:54

Marka iletişime geçip alışveriş bilgilerimi detaylıca istedi. Nereden ne zaman ürünleri aldığım gibi. Burada belirttiğim gibi cevapladım. Üzgün olduklarını, Süreci takip edeceklerini, onayım olursa buradaki şikayetimi kapatmak istedikleri söylendi. Sürecin benim için kapanmadığını, herhangi bir çözüm ya da telafi yapılmadığından dolayı "şikayetimin kapanmasını onaylamadığımı" belirttim. Buradan da belirtiyorum.

10 Aralık 2024 12:44

Değerli Müşterimiz, Tarafınızla yapmış olduğumuz görüşme sonucunda talebinizi çözümledik. Memnuniyetinizin markamız için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Cansu
10 Aralık 2024 18:05

Marka mail atmış. 6 ay içinde ürünleri inceleme için mağazaya götürmemi, inceleme durumunda belirttiğim durum tespit edilirse iade ya da değişim yapılabileceğini yazmış. Tespit edilirse ne demek anlamadım. Kutudaki küf fotoğrafta görünüyor zaten. Benim o küfü oraya sürmem mümkün mü Allah aşkına. Bir de ürünleri götürürken "alışverişim yanında verilen hediyeleri de götürmemi" istemişler. Burayı 5 kez falan okudum gerçekten. :) Mağduriyeti nasıl telafi ederiz demek yerine hediyeleri de geri istemişler. Ayıp ya. Bundan sonraki marka tercihimi kendileri belirlemiş oldu böylece. Teşekkürler.

Turan sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Parfüm Değişiminde Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

Turan
27 Şubat 12:35
Kifayet sonuçtan hiç memnun değil

Kifayet
05 Mayıs 2024 01:12
Turgut sonuçtan çok memnun

Turgut
23 Temmuz 2024 16:24
"Yves Roche Antalya Markantalya mağazasından esimin doğum günü hediyesi olarak tendre jasmin parfüm aldım. Testerdeki koku esimin kokusuydu evde kutuyu açıp esim denedi ancak koku bir saat sürmedi kalıcı değildi mağaza götürdüm açıldığından dolayı hiçbir şeyi kabul etmedi ancak Yves Roch müşteri hizmetlerinden nilgun hanimin konuşması yetkileri dahilinde alabileceği sorumlulukları yapabileceğini belirtmesi diyalogu muhteşemdi teşekkür ederim nilgun hanim teşekkür ederim Yves Roche"
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
11 Aralık 2023 22:37
"Palladium mağaza müdürü başta olmak üzere TİM mağaza çalışanlarına çok teşekkür ederim, benimle iletişime geçtiler üründe hata olduğunu kabul ettiler ve çok memnun şekilde benimle vedalaştılar, korkunç müşteri hizmetleri vakasından sonra mağaza çalışanlarını özenli seçmiş olmanız iç açıcı oldu."
Yves Rocher Parfüm Hayal Kırıklığı Ve Müşteriye Önemsizlik
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
28 Aralık 2023 00:56