Ali sonuçtan hiç memnun değil

Özel Yüzyıl Hastanesi Muayene Ücreti Skandal

07 Mart 2024 21:30

5 Mart günü Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik şubesinde muayene randevusu aldım. Allianz özel sağlık sigortam var. Hastaneye girdiğimde, hasta kayıtta çalışan bayan personel kurumsal iletişim konusunda yetersizlerdi. Müşteri olarak sorduğum sorulara net bir cevap alamadım; aksine, sorularıma gülerek ve alay eder gibi cevaplar verdiler. İlk olarak SGK durumumu sorguladığımda, 'SGK'nız gözükmüyor' yanıtını aldım. Özel sağlık sigortam olmadan muayene ücretinin 1.100 TL olduğu söylendi. Özel sağlık sigortamı gösterince, 'Bu durumda ücret almayacağız' dediler ve doktorun muayene odasına yönlendirildim. Muayene olduktan sonra doktor tarafından istenen tahliller için hasta kayıta fiyat bilgisi almaya gittiğimde, orada bulunan bayan personel yerini erkek bir personele bırakmıştı. Yeni personel, başta verilen tahlillerin çoğunun sigorta kapsamında olduğunu, sadece bir tanesinin karşılanmadığını belirtti. Karşılanmayan tahlili göz ardı ettim. Bir süre bekledikten sonra bir bayan personel geldi ve erkek personelle konuştuktan sonra, 'SGK'dan yanıt alamıyorum, SGK ile iletişime geçin ve durumunuzu sorgulatın' dedi. Sonuç olarak, ne olduğunu anlamadan toplamda 1.900 TL fatura ödemek zorunda kaldım. İade formu imzaladım fakat şimdi ne yapacağım konusunda bilgisizim. Her personel farklı ve yanıltıcı bilgiler veriyor. Hastanenin koordinasyon eksikliği ve bilgisiz, yetersiz personel sorunu var.

Ali
Ali
17 Mart 2024 08:59

Hala herhangi bir geri dönüş yapmadılar. Bu hastaneden hizmet falan almayın. Beb hayatımda böyle kazıklanmadım.

18 Nisan 2024 17:09 (Şikayetten 1 ay sonra)

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Yüzyıl Pendik Hastanesi Hastane Muayene Ücreti Şoku

27 Aralık 2023 02:31
Yüzyıl Pendik Hastanesi Hastane Muayene Ücreti Şoku
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 15:36
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 12:09
Yüzyıl Pendik Hastanesi Pendik Yüzyıl Hastanesi Doktor Şikayeti

31 Ocak 2024 14:25
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 10:28