Osman sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 01:03

Yuse Mobilya Y** E** A** adında hizmet veren firmadan iki adet berjer aldım, o kadar kalitesiz o kadar kötü bir işçiliği vardı ki, böyle olunca ürünleri iade ettim ama satıcı paramı 10 gün boyunca iade etmedi, telefonlarıma mesajlarıma cevap vermedi en sonunda paramdan kesinti yaparak iade etti. Kendi kusurlu imal ettikleri ürünün cezasını müşteriye kesti.

Yunus
Yunus

Özel ölçü istediğiniz farklı bir renkte ve farklı model olarak imal ettiğimiz ürünümüz de Herhangi bir yırtık kırık çıkık yok simetri hastalığınızdan dolayı ürünü iade ettiniz. Biz 900 TL kargo ödeyip daha sonra iadeniz geldiğinde tekrar 900 TL kargo ödedik. Sizden 400 TL kestik haklısınız kargo ücretinin yani 1800 TL kesmemiz lazımdı. Sizin vazgeçme hakkınız olduğu kadar da bizim cayma bedeli kesme hakkımız var kusura bakmayın. Ürünümüz de Herhangi bir kusur olmadan iade ettiniz. Hatta derem zedeyiz deyip kendinizi acındırıp indirim yapttırtacaksınız. Daha sonra sünger fazla ezilmiş simetri olmamış diyeceksiniz. Madem bu kadar kalite hastalığınız var bizden 2ürünü 3000 TL alacağınıza gidip tanesine 5000 TL verip marka alsaydınız.

Melisa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 13:22
Gulnazen sonuçtan memnun

20 Ekim 2025 10:24
"Firma tarafından gönderilen üretimde çalışan Ekrem bey ve Rafet beye verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederim çok kötü yapılmış olan işçiliği düzeltmek için bayağı emek verdiler. Ayrıca hala gönderilmeyen eksik parçalar için hemen kargo yapıp göndereceklerini söylediler. Kendilerine çok teşekkür ederim."

11 Mart 2024 23:24