Sadık sonuçtan çok memnun

Yurtiçi Kargo Kargomun Taşıma Belgesi Düzenlendi Yazıyor Fakat Yola Çıkarılmıyor!

25 Eylül 2023 15:44
Sadık'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Manisa da bulunan Saat Saat (Saat Adam) firmasından ön siparişte bir akıllı saat aldım. Şirket yaşamış olduğu sıkıntılardan dolayı kargoya vermek te geciktiklerini belirttiler. Nihayet 22 Eylül 2023 tarihinde saat 10:00 da yurt içi kargoya gönderi teslim edildi diye e-posta geldi e-posta da Yurt içi kargonun takip kodu falan var. Yurtiçi Kargo gönderi bilgilerinde ürünün 22 Eylülde Saat 10:00 da taşıma belgesi düzenlendi tahmini teslim süresinde 25 Eylül 2023 (yani bugün) olarak gösteriyor. Sıkıntı şu ki takip etmek istediğimde gönderide hiçbir hareket yok sadece Manisa / Yunusemre / Muradiye şubesinde "taşıma belgesi düzenlendi" bilgisinden başka hiçbir şey yok. Yurt içini aradım Muradiye şubesinde müşteri temsilcisine ulaşamadım. 444 99 99 numaralı telefondan Yurtiçi merkez numarayı aradım. Bir bayan çıktı şubeye ulaşıp size bilgi vereyim dedi ulaşamadı sonra arayın dedi. Sonra aradı bir erkek personel çıktı kargonuz daha Manisa dan hiç çıkmamış dedi. Çıkmamış ya da ortada ürün olmadan nasıl oluyor da taşıma belgesi düzenlenip kargo takip kodu verilebiliyor merak ediyorum. Bu durumun çözümü için yardımlarınızı talep ediyorum.

25 Eylül 2023 15:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

25 Eylül 2023 18:26

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

27 Eylül 2023 15:00

Şikayetimin 25.09.2023 15:44 te Şikayetvar' da yayımlanmasının üzerinden 6 dakika geçmeden Yurtiçi Kargo 444'lü merkez numarasından arandım. Sıkıntım dinlendi, sorunun çözümü için tarafıma dönüş yapılacağı bilgisi verilmesinin üzerinden çok geçmeden Manisa/Yunusemre Muradiye şubesinden Gürkan bey aradı, sıkıntımı dinleyip çözüm sağlayacağını belirttikten sonra ürün aldığım firma kaynaklı sıkıntıdan dolayı böyle bir karışıklık olduğunu, kargoyu hazırladığını ve adresime gönderilmek üzere olduğunu belirtip aynı gün saat 17:57 de whats app tan kargonun fotoğrafını göndererek bilgilendirmesini yaptı. Sonrasında da bir iki sorumda olduğunda da cevaplayarak yardımcı oldu. Sonuç olarak kargom bugün (27.09.2023) sabah saatlerinde teslim olmuş. Çalıştığım için, eve geçtiğimde bakacağım. Umarım aldığım üründen de memnun kalırım. Sorunumu kısa zamanda çözüme ulaştırdıkları için Yurtiçi Kargo' ya ve özellikle Muradiye şubesindeki Gürkan bey'e teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Ümit ederim bir daha böyle bir talihsizlik yaşamam. Burada "Şikayetvar" ekibi ve çalışanlarına da ayrı bir parantez açmak istiyorum. Sorun çözümünde en büyük pay sahibi onlar. İyi ki varsın "Şikayetvar"

27 Eylül 2023 15:05

Yaşanan sorunu çözüme ulaştırdıkları için teşekkürler.

03 Ekim 2023 17:51

Teşekkürler

Mesut
Mesut

Bende aynı sorunu yaşıyorum askerlim ihtiyaçlarım mrc tactical adlı bir siteden 01.12.2023 tarihinde kargoya verilmiş, 4 gündür taşıma belgesi düznlendi yazıyor sadece ve ben 2 gün sonra askere gideceğim

Muhammed sonuçtan çok memnun

20 Kasım 2024 18:17
Yurtiçi Kargo İle Yaşanan Teslimat Sorunları
Yurtiçi Kargo İle Yaşanan Teslimat Sorunları
Büşra sonuçtan çok memnun

09 Ağustos 2023 17:15

Yurtiçi Kargo Akkent Şubesi Ürünü Göndermiyor.

21 Temmuz 2023 12:51
Yurtiçi Kargo Akkent Şubesi Ürünü Göndermiyor.

Yurtiçi Kargo Kategorileri