Hijyen Sorunları Ve Kalitesiz Makarna Deneyimi

Hijyen Sorunları Ve Kalitesiz Makarna Deneyimi
31 Ekim 2024 18:31

Bugün Mall of Antalya şubesinden arkadaşımla makarna aldık. Fakat daha önce de defalarca yediğim için farklı geldi. Çok kalın sert ve içi pişmemişti. Çalışana geri götürdüğümde hamurların değiştiğini hamuru da burda kestiklerini ve müşterilerin aynı şeyi söylediğini iletti. Hamurun orada kesildiğini bildiğim için zaten geri götürdüm. Madem tüm müşteriler şikayet ediyor. Hamuru değiştirmeniz gerekmez miydi. Ayrıca çalışanın hijyen olarak ta kötüydü. Kulaklığı ağzı açık sigara paketi sosların bulunduğu alanın dibinde öylece duruyordu. Ve elinde eldiven yok tırnakları uzun permasan peynirin üzerinde gezdirdi. Bugün gerçekten hüsrana uğradık. Paramız cop oldu.

02 Kasım 2024 13:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz durum yüzünden firma olarak sizden özür dileriz geri bildiriminiz içinde teşekkürederiz şubeyle konuşuldu sorumlu arkadaşlardan rapor alındı gerekli cezalar verildi sizi tekrardan değerlendirmeniz adına en yakın şubemize bekleriz.

Makarnam Mall Of Şubesinde Personel Davranışı Ve Servis Sorunu

Gülşah
25 Haziran 2025 13:40
Özge sonuçtan çok memnun

05 Ekim 2023 19:46
"Marka temsilcisi olarak konuştuğum hanımefendinin uzlaşmacı bir yaklaşımı vardı. Teşekkürler..."

17 Aralık 2023 14:29
Macaroni Restaurant Pişmeyen Makarnayı Tekrar Servis Ettiler

30 Mayıs 2024 17:22
Macaroni Restaurant Macaroni Kötü Kokan Makarna Ve Soğuk Çalışanlar Ve Hijyen Problemi