Ugur sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 14:45

İlgili maddelerde satılan mal iade ederek sözleşmeden dönme hakkı
Ayıp oranında indirim isteme hakkı
Ayıplı malın ayıpsız olan bir misli ile değiştirilmesini isteme hakkı.

02 Şubat 2024 18:28

Yeşil Kunduradan satın alım gerçekleştirdiğim ürün tarafıma ayıplı olarak gönderildi. Konuya istinaden müşteri ilişkilerini aradığımda Değişim olmadığını ve sadece iade olduğunu dile getirdiler. Ayıplı mal tüketicinin seçimlik hakları 6502 sayılı yasanın 11. Maddesinde bütün haklarımı bilmeme rağmen bizlere Tüketici Hakem Heyeti yoluna sevk ediyorlar. İlgili maddelerde satılan mal iade ederek sözleşmeden dönme hakkı Ayıp oranında indirim isteme hakkı Ayıplı malın ayıpsız olan bir misli ile değiştirilmesini isteme hakkı. Çok üzüldüm Yeşil Kundura çok Nef 13te otururken canım komşum derdim. Hiç beklemezdim bu yanlısı sizlerden

13 Şubat 2024 17:18 (Şikayetten 12 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza arama yapılarak bilgilendirme sağlanmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla

Ugur
Ugur
13 Şubat 2024 17:44

Tarafıma aranma sağlanmadığı gibi hiçbir bilgilendirme yapılmamıştır. Gerçek dışı yorumunuz için anlam veremedim pek. Şikayette belirttiğim gibi Sizleri ilk ben aradım, konuya istinaden de değişim yapmadığınızı ilettiniz. Fiyat farkını neden sizin sorumsuzluğunuz yüzünden karşılayayım?

25 Kasım 2024 11:36
Yeşil Kundura'dan Defolu Ürün Ve Müşteri Mağduriyeti
Barış sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 20:52
Esra sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2025 20:30
Kusurlu Ürün Değişimi Yapılmayan Alışveriş Deneyimi
Kusurlu Ürün Değişimi Yapılmayan Alışveriş Deneyimi
Enes sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2023 13:51
Ümraniye Yeşil Kundura Dün Satın Aldığım Ürünü Bugün İade Almıyor.
Ümraniye Yeşil Kundura Dün Satın Aldığım Ürünü Bugün İade Almıyor.

04 Mart 2025 15:27
Yeşil Kundura'da İade Süreci Kabusu: 22 Günlük Bekleyiş