Yiğit sonucu yetersiz buldu

Yenilio (yenilio.com) Firması Mağduriyeti

17 Ocak 2024 08:32

2 gün boyunca ödemeyle ilgili sıkıntı yaşadım. 3.gün ürünü aldım ve kargolanmasını beklerken talep etmememe rağmen iade talebi olarak durum güncellemesi olduğunu gördüm.

Müşteri temsilcileri çok kötü hiçbir konudan haberleri yok. Bildirdik geri dönüş yapacaktan başka bir şey söylemiyorlar. Ödeme ile ilgilide döneceklerdi kimse dönmedi. Satın alımımla ilgili döneceklerine şüpheliyim.

Ürünün tarafıma kargolanmasını veya ellerinde yoksa iade istemiyorum bir üst modelin gönderilip mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

17 Ocak 2024 17:12

Hala bir gelişme yok. İlgili birime iletilmiş birim geri dönmemiş... İlk taksiti ödedim hala bir kişi çıkıp da şudur veya budur diyemiyor. Firmanın gerçekliğini sorgulamaya başladım resmen.

19 Ocak 2024 12:38

3 gün oldu firmanın yetkili birimi kendi çağrı merkezlerine bilgi vermiyor. Banada ne bir mail ne bir mesaj çağrı hiçbir şey yok. Parasını ödediğim ürünü alamıyorum.

21 Ocak 2024 19:43

Firma Instagram'dan sonunda cevap verdi. Müşteri hizmetleri size geri dönüş yapacak diye. Halen dönüş yapan olmadı.

22 Ocak 2024 18:47

Sonuç: 16 ocakta verdiğim sipariş 20 ocakta iade edilmiş. Nedense günlerce bununla uğraştı firma. Tekrar sipariş vermemi istediler. Kararsızım.

30 Ocak 2024 23:38 (Şikayetten 13 gün sonra)
01 Şubat 2024 17:50
06 Şubat 2024 12:26

Firmanın dediği gibi bana geri dönüş yaptılar. E** hanıma ilgisi için teşekkür ederim ancak iPhone 13 mini modeli ellerinde olmadığı için alamadım. Onun yerine iPhone 13 aldım ancak 2 gün sonra telefon elime geçtiği gün stoğa ellerinde olmayan 13 mini geldi. Oysaki varsa bekleyebileceğimi belirtmiştim. Boşu boşuna 6000 TL fazladan verdim. İade sürecide uzayacağı için uğraşmadım. Gönderdikleri iPhone 13 çok temiz nokta hatasız diyebilirim. %100 kapasite yeni batarya ile geldi. E*** hanımın söz verdiği şarj cihazı gelmedi muhtemelen unuttular. Yeni telefondan memnunmuyum evet, mağduriyetim giderildi mi hayır. Sonunda taksit imkanları iyi olduğundan firma kazandı.

08 Şubat 2024 21:06

Firmanın gönderdiği şarj cihazı bugün elime geçti ama beni daha büyük şoka uğrattılar. Lütfen müşteri memnuniyeti için diye böyle bir adaptörü insanlara göndermeyin ya. Tamam belki kullananlar vardır ama kim böyle adaptörlerle 30 küsur bin tl para verdiği cihazını riske atarki. Kendi Samsung telefonumu ve orijinal 15w hızlı şarj adaptörümü birlikte sattığım için. Koşa koşa telefonumu şarj edebilmek için AVM'e gittim. Apple 20w adaptör aldım ve yine gitti paralar. Son olarak şunu söyleyebilirim daha önceki yazımda iPhone 13 mini ellerinde yok demişlerdi diye söylemiştim. Sanırım ben yanlış anlamışım! Beni memnun edecek temizlikte iPhone 13 minileri yokmuş. Bakın şu gönderdiğiniz şarj cihazı bile orijinal olsaydı derdimki uğraşıyorlar en azından müşteri memnuniyeti için. Bu koca şikayet postunu silerdim. Bu konudaki samimiyetime güvenebilirsiniz ama artık çok geç. Lütfen beni daha fazla rahatsız etmeyin çünkü ne bu şikayeti pozitif yönde çevirmeye niyetiniz var ne de çabanız. Koskoca firma bir orijinal Apple şarj cihazıda gönderemiyorsa yuh. Onlarca kez görüşmemize istinaden E*** hanıma ve Z*** hanıma selamlar saygılar.

Nuray
Nuray

Telefon nasıl bir şikayetiniz var mi acaba almak istiyorum fakat bende tereddütte kalıyorum

Cenk sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 13:57
Segment Bilişim Garanti Sürecinde Bilgi Karmaşası Ve İletişim Sorunu
Segment Bilişim Garanti Sürecinde Bilgi Karmaşası Ve İletişim Sorunu
segment-bilisim-garanti-surecinde-bilgi-karmasasi-ve-iletisim-sorunu-1.pdf

Zihni
25 Nisan 2024 09:51
Zafer sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2023 16:43
"Can Bey arayıp bilgi verdi. Yoğunluktan dolayı böyle bir durum oluştuğu için özür dilediler. Sonraki siparişimde, ücretsiz kargo + indirim kuponu vereceklerini belirttiler. Ben de kendilerine teşekkür ederim."
Samm Teknoloji Henüz Kargoya Verilmemiş 2 Ayrı Siparişin Birleştirilmemesi
Samm Teknoloji Henüz Kargoya Verilmemiş 2 Ayrı Siparişin Birleştirilmemesi