Rmzn sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Organ Nakli Hastalarından Ücret Alınması

17 Ekim 2023 20:12

Gaziosmanpaşa yeni yüzyıl üniversite Hastanesi organ nakli olan bütün hastalardan alınmaması gereken her türlü ücreti alıyor. Organ nakli olan insanlar düzenli olarak ömür boyu kontrol altında olması gereken hastalardır bunun yapılmaması gerekir. Devletin gücü burada görünmesi lazım beş günlük yatış 5000 TL endoskopi 3400 TL kan tahlili 2000 TL toplamda 10.000 TL beş günlük için verilmiştir.

Bu hastaneden şikayetçiyim. Böyle olacağını önceden bilseydim bu hastanede organ nakli olmazdım organ nakli yapıp da hiçbir ücret almayan hastaneler varmış bunu da organ nakli olduktan sonra öğrendim ama ne fayda.

17 Ekim 2023 21:52 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Mesajınızı aldık. İş süreçlerimizi daha iyi bir noktaya getirebilmek adına paylaşmış olduklarınızı önemsiyoruz. Hasta ilişkileri departmanımız en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğini belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

23 Ekim 2023 14:11

Hasta organ nakli hastası sizi her türlü her yere şikayet edeceğim adam bulup bakanlığa kadar konuyu taşıyacağım sadece izleyin

Ayşe
Ayşe

CİMER'e yazıp şikayet oluşturun ve tuketuc6hakem heyetine başvuru yapın ücret iadesi almak için

Rmzn

Merdivenin en tepesinde cumhurbaşkanlığı var oraya da çıkılacak ama en son zincirleme olarak bu hastanede organ nakli olan hastalardan hiçbir şekilde ücret alamayacak ve bu hastanede kendine çeki düzen verecek

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Yeni Yüzyıl Üniversite Hastanesi

01 Nisan 2024 06:19

21 Ekim 2024 18:12