Yeni Diyarbakır Seyahat Bilet İptal Ve Ücret İadesi Talebi!

02 Temmuz 2023 21:54

Obilet.com'dan 17 Haziran'da, yani haftalar önce ücretini ödeyerek aldığım Yeni Diyarbakır seyahat firması 2 Temmuz saat 08:01'de Ceyhan'dan Diyarbakır'a 27 numara olan otobüs biletimi obilet.com iznim dışında herhangi bir iptal talebim olmadan iptal etmiştir ve başka bir kişiye satmıştır. 12.40ta başka birisine satılmıştır biletim ve biletiniz iptal edildi diye mesaj 15.30da tarafıma gönderilmiştir. Erteleme talebinde bulunmadığım halde Yeni Diyarbakır Seyahat firması tarafından 5 Temmuz saat 08:01 otobüsüne ertelenmiştir. 3 Temmuz'da işbaşı yapacağım için başka bir firmadan güçlükle bugün, yani 02.07.2023 tarihli bir bilet buldum ve şu anda Diyarbakır'dayım. Haftalar öncesinden ücretini ödeyerek aldığım biletimin iptal edilmesi talebim bilgim ve isteğim dışında gerçekleşmiştir. Bilet erteleme gibi bir talebimin bulunmadığı ve 3 Temmuz'da işbaşı yapacağımı defalarca söylediğim halde Yeni Diyarbakır genel müdürlükteki m*** bey isimli muhatap olduğum kişiyi çok fazla aramama rağmen bana mağduriyetinin giderilmesi adına hiçbir şekilde çözüm üretmedikleri gibi bir de biletimin 5 Temmuz'a ertelendiği mesajı gelmiştir. Bu da kesinlikle isteğim dışındadır. Yeni Diyarbakır Seyahat'ten beni mağdur ettiği için şikayetçiyim ve ücret iademin en kısa zamanda tarafıma yapılmasını istiyorum.

05 Temmuz 2024 17:35

27 Mart 2025 12:37
İptal Edilen Seferle Mağduriyet Ve İlgisizlik
İptal Edilen Seferle Mağduriyet Ve İlgisizlik
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 12:01
Otobüs Gecikmesi Ve İletişim Sorunları