Yemeksepeti Market Yemek Sepeti Market Dondurma Oyuncak Yerine Prezervatif Göndermiş

09 Temmuz 2023 13:46

Yemeksepeti market bölümünden çocuklar için oyuncak ve dondurma gibi şeyler sipariş ettim. Aradan 1-2 saat geçti, fakat istediğimiz ürünler gelmedi. Daha sonra yardım bölümüne yazdığımda siparişin yolda olduğunu söylediler. Aradan 5 dakika sonra sipariş gibi bir şey geldi, fakat eşim poşeti açınca şok oldu. Bize prezervatif ve duş jeli göndermişler. Bir gün geçti ve bize yardımcı olmadılar. Ben o prezervatifi bu sistemi kuran kişiye hediye etmek istiyorum. Hatta istediğim ürünleri göndermeyip böyle bir çözüm bulan kişiye ve ailesine birer paket prezervatif ve extra olarak farklı bir sürpriz de göndermek isterim. Kabul ederlerse eğer, naçizane içimden geldi.

10 Temmuz 2023 09:43 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı e-mail adresiniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Market Kullanıcı İlişkileri

17 Aralık 2023 13:51
Yasin sonuçtan çok memnun

06 Eylül 2023 20:59
"Teşekkürler"

01 Mart 2025 18:41
Gamze sonuçtan çok memnun

31 Ağustos 2023 13:38
"Sorunum geç de olsa çözüldü, aranmadım Şikayetvar sayesinde mail üzerinden dönüş yapan çalışanınıza çok teşekkür ederim."
Yemeksepeti Parasını Verdiğim Ürünleri Getirmedi Paramı Geri Vermedi
Yemeksepeti Parasını Verdiğim Ürünleri Getirmedi Paramı Geri Vermedi