Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Kozyatağı Şubesinde Yaşanan Olaylar

04 Kasım 2023 09:36

04.11.2023 İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Kozyatağı şubesinde yaşadığımız saygısızca davranış hakkındadır.

Öncelikle tüm özverisi ve tavırlarıyla benimle ilgilenen ** hocama teşekkür ediyorum. Bugün orada yaşadığımız saygısız olayların kendisiyle alakası yoktur. Saat 6.15 civarı acil girişinden rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gittim. Serum tedavisi yaklaşık 40dk uygulandı. İstirahat ettim. Ardından bizi yaklaşık 40 dakika boşuna hastane içerisinde beklettiler. Eşim ne zaman çıkarız diye sorduğunda saat 8 vardiyasına gelen kızıl saçlı "hemşire" ya da "doktor" kıyafeti giymiş kadın sürekli eşimi terslemeye başladı ve kaşını gözünü çevirerek konuşup bu çirkin tavrına devam etti. Sürekli 10 dakika diye diye bizi oyaladı. En sonunda eşim beni acil giriş kapısında beklerken "burada beklemeyin eşinizi yanına gidin" deyip yine o çirkin tavırla söylenmeye başladı.

Kendisinden şikayetçi olacağımızı söylediğimizde de **isimli dr. Öğretim üyesi biri geldi ve sanki biz saygısızca davranmışız gibi bizimle konuşmaya başladı. Eşim kendisine şu an konuşmak istemediğini gergin olduğunu söylese de aynı şu cümleyi ağzından çıkardı. "size ne terbiyesizlik oldu? Fiziksel şiddet veya küfür mü edildi? " gibi bir öğretim üyesinden ziyade bir doktora yakışmayacak tavır ve ses tonuyla bu saçma cümleleri kullandı. Şikayet hakkımızı neden elimizden almaya çalışıyorlar? Ben sabah 8 vardiyasında ** hocam hariç bütün acil personelinden şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

09 Kasım 2023 09:54

Eşimi aradılar ve şikayetini geri çekmesini istediler. O kadar insan içinde hem terbiyesizlik yapın hem de şikayetinizi çekin diyorlar. Beni aradıklarında istirahat ediyordum duymadım fakat tekrar aramalarını beklerdim ama aramadılar. Bu hastaneye uzun zamandır gidiyorduk fakat çok kötü bir yönetim anlayışı ve çok kötü insani davranışlarla karşılaştığımız için artık önünden bile geçmeyi düşünmüyoruz.

18 Nisan 2024 14:05

CİMER'e şikayetten 4 ay sonra Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğünden sonu şöyle biten bir cümle ile ''Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği tarafından ilgili kişilerin görüşlerine başvurularak konunun hassasiyetle değerlendirildiğini bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla.'' cevap aldık. Konu ile ilgilenenlere şimdiden kendi adımıza teşekkür ederiz. Umarım halı altına süpürülmez.

14 Ağustos 2024 09:29

28 Ekim 2023 15:27
Kutlay sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 11:56