Yedi İklim Yayınevi ÖSYM Ne Sorar Denemesi Eski Yılların Aynısı Benim Paramı Geri Verin (:

29 Mayıs 2024 18:393.069

Yediiklim Yayıncılık, "KPSS 2024 ÖSYM ne sorar? " isimli fasikül deneme aldım. Sorular, denemenin 2022'deki versiyonunun aynısı. Son 6 güncel soruyu bile değiştirme zahmetinde bulunmamışlar. 2024 sınavına hazırlananlar için kesinlikle alınmaması gereken bir kaynak.

23 Mayıs 2024 23:084.687

KPSS ön lisans - ortaöğretim Yediiklim denemesini aldım bundan birkaç ay önce. Deneme kapağında KPSS-2024 belirtilmesine...

Yanlış Ve Güncel Olmayan Kitap İçeriği Mağduriyeti

4 Eylül 2025 14:21949

Yedi İklim Yayınevi’nden “ÖSYM Ne Sorar 2026 8 Deneme” kitabını satın aldım. Kitabın kapağında 2026 yazmasına rağmen, iç...

1 Destek

Yedi İklim Yayınevi Yedi İklimden Güncel Kitap İstememe Rağmen Tedarikte Olmayan Kitabı

6 Haziran 2024 13:143.298

"Yayınevinin hatasını; sağ olsun M** B** Y** hocamın KPSS matematik kampında kendisine durumu anlattım. Sağ olsun hocam bana 2024 denemelerinden getirdi sorun çözüldü."

Yedi İklim Yayınevi DGS Deneme Memnuniyetsizliği

18 Haziran 2024 14:363.609

Yediiklim Yayınları DGS 2022 sayısal-sözel yetenek prestij serisi. ÖSYM çıkmış sorular incelenerek diyor, ancak uzaktan ...

Yedi İklim Yayınevi DGS Deneme Memnuniyetsizliği
1 Destek

Tümünü Gör
KPSS 2026 Matematik Mehmet Bilge Yıldız Video Ders Notu Sıkıntılı!

KPSS 2026Matematik Mehmet Bilge Yıldız Video Ders Notu Sıkıntılı!

Şeyma
Yedi İklim Yayınevi Defolu Tarih Kitabı

Yedi İklimYayınevi Defolu Tarih Kitabı

Şebnem
Yedi İklim Yayınevi Sorulardaki Anlatım Bozukluğu

Yedi İklimYayınevi Sorulardaki Anlatım Bozukluğu

Elif
Yedi İklim Yayınevi Yanlış Basım, Eksik Sayfa Var!

Yedi İklimYayınevi Yanlış Basım, Eksik Sayfa Var!

Tayfun
Yedi İklim Yayınevi DGS 7'li Deneme Sözel Cevap Anahtarı Yok!

Yedi İklimYayınevi DGS 7'li Deneme Sözel Cevap Anahtarı Yok!

Leyla
Yedi İklim Yayınevi Kelime Yanlışlığı Yapılmıştır!

Yedi İklimYayınevi Kelime Yanlışlığı Yapılmıştır!

Necla