08 Haziran 2024 12:54

Haziran 4'te otele giriş yaptık. 5 gece 6 gün olarak rezervasyonumuz vardı. Ayın 4'ünde akşamüstü odamızın sifonu bozuldu ve o gün içinde 4 kere arama yaptık. Gelen olmadı. Ertesi gün öğlen 12'de aradık, gelen olmadı. Akşam 6'da tekrar aradık ve 2 günün sonunda geldiler. Ertesi gün tekrar bozuldu ve aradık, 1 gün geçti. Gelen kimse hala yok. 4 gündür kendi odamızın tuvaletine giremiyoruz, girsek de kendi imkanlarımızla tuvaleti temizlemek zorunda kalıyoruz. Odada sürekli büyük ayaklı siyah böcekler var, sürekli tetikteyiz bir yerden böcek çıkacak mı diye gece uyuyamıyoruz. 5 yıldızlı otele kesinlikle yakışmayacak şekilde hijyen problemi var otelde. Yemek masalarının üstü her zaman kirli, tabaklar kirli. Hem kirli masaya oturup hem de üstüne çatal getirmelerini bekliyoruz yemek yemek için. Masa temizlenip yeni servis açılmıyor, üstelik yemek saatinin bitmesine daha 1 buçuk saat varken. İçkiler aşırı kalitesiz, resmen su içiyoruz sanki her içkide ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey. Geldiğimiz ilk günden bu oteli bir daha asla tercih etmeyeceğimize karar verdik.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 16:57
Smart Holiday Hotel Hijyen Problemleri Var
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Q Premium Resort Otel Deneyiminde Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik

05 Eylül 2025 15:57

09 Ağustos 2023 01:29
Nur sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2025 14:02
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 11:39