Yargıtay Başkanlığı Gelmeyen Dosya Sırası

Yargıtay Başkanlığı Gelmeyen Dosya Sırası
16 Temmuz 2023 22:08

2020 yılında bir araç tarafından yaya halimdeyken hunharca ezilip sakat bırakıldım aracın sigorta şirketine dava açtım. Hukuktaki prosedürsel itiraz haklarını kullanan sigorta avukatı yüzünden uzadı da uzadı.
Hukukta ünlü kişilere makamlı kişilere değil de ; kazazede depremzede yangınzede gibi konularda bence dosyalara öncelik tanınmalı.
Alacağım tazminat pul oldu ve enflasyon farkı gibi bir dava açma hakkı kanunu da yok.
Yargıtay 4. Hukuk dairesinde 2022/10550 numaralı dosyamın ivedilikle sonuçlanmasını sayın çalışanlardan rica ediyorum. Hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edenlerin peşine düşen sigorta şirketleri yüzünden mağdurlar eziyet çekiyor. Lütfen birazda düşenin elinden tutsun bu adalet sistemi. Sigorta şirketini merak edenler için "Sompo Sigorta".

Eşiminde 05.10.2021 de Yargıtay'da hala bekleyen dosyası var 3 kez ameliyat oldu. Söylediğiniz gibi para çöp oldu yazık ki sistemimiz hep haksızdan yana :( arşivden incelemeye geceli 5 6 ay oldu hala bekliyor. Umarım dosyalarımız sonuçlanır :(

Benim Dosyam Düzelterek Onama Şeklinde Onandı Ve Karar Yerel Mahkemeye Postalandı Olarak Görünüyor. Şu anda

Ramazan
Ramazan

Umarım🙏ama bu portalda 10 yıl bekleyenleride görüyorum işimiz adalete kaldıysa çokta ümit bağlamamız lazım galiba...

Yargıtay Başkanlığı Trafik Kazası Tazminat Sürecinde Adalet Arayışı

17 Ocak 2024 16:02