Ela sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Merkezi Afrika'da Çalışan Mimarların Maaş Sorunu Ve İletişim Eksikliği

26 Temmuz 2024 20:54

Oğlum C** H******, Tanzanya, Afrika'da bir projede çalışan bir mimar olarak, dikkatlerinize sunmak istediğim bir konuyu yazıyorum. O, özverili çalışmasına rağmen son dört aydır maaşını alamamıştır. Kendisine maaşının Kasım veya Aralık ayında ödenebileceği bilgisi verilmiştir. Yapı Merkezi tarafından istihdam edilen birçok genç mühendis ve mimarın benzer sorunlarla karşı karşıya olduğu bilgisi bana ulaştı. Bu azimli ve öğrenmeye hevesli profesyonellerin, çalışmalarının karşılığını alamaması oldukça üzücüdür. Şu anda birçok çalışan, evlerine dönüş uçak biletlerini karşılayacak maddi güce sahip olmadan Afrika'da mahsur kalmıştır. Durumu daha da kötüleştiren bir diğer husus ise Üsküdar ofisinin telefonlara cevap vermemesi ve yardım arayanlar için durumu daha da zorlaştırmasıdır. Bu konuyu derhal ele almanızı ve çalışanların gecikmeden hak ettikleri maaşlarını almalarını sağlamanızı rica ediyorum. Bu acil konuya gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.

30 Temmuz 2024 14:20

Sayın E*** A** ve Ö** A***, Dikkatinize ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Oğlum Tanzanya'da, projenizde çalıştı ama maalesef 2024 Kasım veya Aralık ayına kadar ödeme almayacağı söylendi. Yardımınızı rica ediyorum. 26 Temmuz Cuma günü Yapi Merkezi'ni 19 kez aradım ancak cevap alamadım. Bugün 9 kez aradım, yine cevap vermiyorlar.

08 Mayıs 2025 16:17

Yapı Merkezi – Hâlâ ödenmesi gereken tutarın tamamını ödemediniz. İmzalamış olduğunuz sözleşmelere uymanız konusunda şirkette birinin dürüstlük göstererek sorumluluk almasını rica ediyoruz.

Halim sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Merkezi'nden Alacaklarımız İçin Uzun Süredir Geri Dönüş Alamıyoruz

30 Temmuz 2025 11:31
yapi-merkezinden-alacaklarimiz-icin-uzun-suredir-geri-donus-alamiyoruz-1.jpg
Taner sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2025 18:43
soz-verilen-surede-bitmeyen-tadilat-ve-eksik-iscilik-magduriyeti-6.jpg