Turhan sonuçtan hiç memnun değil

Yamaha Motosiklet Xmax Disk Sesi

09 Mayıs 2024 11:34

2024 Yamaha xmax sahibiyim motorum henüz 200 km de motorsiklet yaklaşık 150 km dir arka diskten sürtünme sesi yapıyor. Konu ile ilgili yetkili servise başvurduğumda yeni kasa xmax'lerden bu sesin gelmesinin normal olduğunu balatalardan geldiğini ve bu şekilde kullanmaya devam etmemi söylediler. Konu ile ilgili Yamaha Türkiye'yi aradığımda benzer şikayetlerin bayağı olduğunu motoru 1 ay daha kullanmamı eğer ses kesilmezse kayıt açacaklarını belirttiler. Benim sorum şu Sıfır kilometre alınmış bu scooterlar son kullanıcıya teslim edilmeden önce kalite kontrol veya herhangi bir muayene yapılmadan mı teslim ediliyor. Ben herhangi bir problemle uğraşacak olsaydım bayiye ekstradan aksesuar parası altında 55.000 lira neden para verdim? Bu da Yamaha Türkiye'nin ayrı bir sorunudur. Lütfen bu sorunuma acil bir çözüm üretin.

10 Mayıs 2024 15:38 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Mayıs 2024 10:09

Sayın Yamaha, şikayetleri okumadan kopyala yapıştır şeklinde Cevaplar vermekten artık vazgeçin. Belirttiğim şikayette hem müşteri temsilcinizle hem de Yamaha yetkili servisiyle görüşme yaptığımı zaten yazmıştım. Sıfır kilometre alınmış bir motosiklette bu tarz rahatsız edici sesler gelmesi sizce normal mi? Ve bu ses şu an daha da artmış durumda. Lütfen kalitenize gölge düşürmeyin ve bu sorunumu kısa süre içinde çözüme kavuşturun.

20 Mayıs 2024 09:24

Değerli müşterimiz, Öncelikle bilgilerinizi buradan görüntüleyemediğimizi belirtmek isteriz. Kaydınızla ilgili gözden kaçan bir durum olmaması adına bizimle tekrar iletişime geçmenizi rica ederiz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Yamaha motor Türkiye

12 Ocak 2025 14:43

Motorum yaklaşık 4000 km oldu ve bu ses hâlâ devam ediyor. Artık servise de sormaya çekiniyorum çünkü servisteki gergin ve müşteri şikayetlerine önem vermeyen arkadaşlar bakımda sorunu tekrar belirttiğimde sert bir şekilde bu sesin hiç geçmeyeceğini ve eğer çok rahatsız oluyorsam başka bir marka balata kullanmamı söylediler evet şaka değil sıfır motorun orijinal balatasını başka marka bir balata ile değiştirmemi söyleyip beni başlarından savdılar.

Yamaha X-max 250 Tech Max

05 Nisan 2024 13:58

Yamaha X Max 250 Tech Max Sorunlu Motor

20 Temmuz 2024 18:38
Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Yamaha Xmax 250 Tech Max 2024 Modelde Garanti Kapsamı Dışında Kalan Parça Değişimi Sorunu

10 Haziran 2025 12:22

19 Kasım 2024 00:22