Osman sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Note 13: Beklentileri Karşılamayan Performans Sorunları

06 Aralık 2024 21:51

Redmi Note 13 kullanıyorum. Ben aldım, yazma sebebim de belki bir kişiyi kurtarırsam kârdır diye düşünüyorum. Ben bir iş adamı değilim veya telefonu iş hayatımda kullanan, telefonda yoğun bir insan değilim. Öğrenciyim. Alırken kasılmasın, donmasın, sosyal medyaya girsin yeter diyerek aldım.

Telefonun fiyatı belli zaten. Aşırı gereksiz yerlerde donmalar, kasılmalar oluyor, bazen komple gidiyor. Aç kapa yapıyorum, biraz kendine geliyor. Kamerayı pek kullanıyorum, hele de video çekmekse döndüğü için görüntü alamıyorsunuz. Sıkıntının genel olduğunu düşünüyorum. Bir yakınım daha aldı, o da aynı şeyleri söylüyor.

Daha 1-2 aylık cihaz. Daha öncesinde Redmi Note 10 Pro kullanıyordum, bozulunca buna geçmem gerekti. Keşke tamir ettirip kullansaydım.

23 Ocak 2025 15:53

Bu da ilerleyen süreçte yaşadığım yeni bir sorun Gün geçtikçe sorun açıyor sadece

Yorumlar (10)

Barış

Aynen. Redmi 13 aldım, daha 3 gün oldu. Hoparlör ile konuşurken karşı tarafın sesi kendine geri dönüyor. Karşı taraf kendi sesini hoparlörden duyuyor yani. 2 adet aldım, ikisinde de aynı. Kamera, ekran çamur gibi. Instagram'da bile videolarda kasıyor. 1 kişinin bile alım kararına etkim olursa memnun olurum. Servise versem yazılım atıp geri verecekler. Kronik sorun var belli. 8700x2 parayı çöpe atmış oldum.

Barış

Ali'ye cevap. Sizin sesiniz karşıya normal gidiyor evet. Karşının sesi kendine geri dönüyor. Karşıdaki konuşan kendi sesini tekrar duyuyor. Sorun konuşurken karşı tarafa. Ekran çamur, insanların suratları fondöten sürülmüş gibi bembeyaz. Nasıl sorun yok, 2 adet aldım ikisi de böyle.

Ali

Ya benim telefonda hiç böyle sorunlar yok hayret çoğu kişi böyle sorunların yaşaması çok şaşırtıcı geliyor bana Ve hoparlör de sorun yok yani sesim düzgün gidiyor

Erdem
Erdem

Bende Xiaomi'ler ile ilgili genel bir şey yazmak istiyorum bırakın Xiaomi Note 13 Pro yu gidip 80bin TL'ye Xiaomi 15 ultrada alsanız benzer durumları yaşayacaksınız bunun sebebi tamamen çinin devasa 1,4 milyarlık nüfusundan kaynaklanıyor ülke bu kadar büyük nüfusu sayesinde kendi kendine büyüdü kendi ürettiğini kendine satarak aynı olay Xiaomi içinde geçerli Xiaomi en iyi yazılımını sadece Çine yani Çin romlu cihazlarda sunuyor Türkiye'ye genelde TR romlu cihazlar gelir bunların yazılımları leştir bazı modellerde global romlu gelir bu da çok farkı olmasa da biraz daha fazla özelliğe sahip bir ROM dur ROM değiştirmek isterseniz bunu yapabilirsiniz Google'dan araştırmanız lazım biraz zor iş

Yasin
Yasin

Bende 2ay oldu not 13aldım gayet güzel ne donma ne de kasma yaptı şimdilik

Burhan
Burhan

Bende dun Beylikdüzü Migros AVM den Xiaomi Redmi Note 13 256 GB cep telefonunu aldım. Donma vs gibi sorunlarla karşılaştım. Tüketici mahkeme heyetine müracaat edeceğim. Bu telefondan almak isteyenler bir kez daha düşünsün.

Osman

Götürmeyi düşünüyorum fakat yine aynı telefonu verecekler değişim dese bile yanlış mı biliyorum hocam?

İbrahim
İbrahim

Redmi 13 poro 5G kullanıyorum kulanisi güzel telefon bu kış gününde dahi telefon ısınıyor ve pugu oynuyorum hiç dayanmiyiyor ama güzel bir özeliği var isindigi zaman telefonu musluk suyu ile yıkıyorum kesinlikle su kaçırmıyor 16ram

Ali

Bende aynı telefonu kullanıyorum ama öyle bir sorunla karşılaşmadım telefon her işi görüyor oyunları yüksek performansla oynatıyor ve kasma gibi bir sorunda yok bence bu sorun genel değil

Barış

Hoparlör ile görüşme yap. Karşı tarafa kendi sesini duyup duymadığını sor. Kamera çamur, ekran çamur gibi, Instagram videolar dahi arada donuyor. Sözde 8 GB. Nasıl güzel diyorsunuz hayret.

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Note 13: Heyecanla Başlayan Hayal Kırıklığı!

Bülent
24 Aralık 2024 16:04
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G Kullanım Sorunları

Doğukan
24 Eylül 2024 23:22
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Note 13'te Donma Ve Kapanma Sorunları

Murat