Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Dosya Fotoğraf Ve Video Çoğaltma Alan Kaplama

Fatma
28 Mart 2024 14:23

Xiaomi Redmi kullanıyorum ve galeri sürekli kendi kendine fotoğraf çoğaltıyor. 1 MB alan bile bırakmadan sürekli dosya açıyor ve açtığı dosyalara fotoğraf kopyalıyor. Bu yüzden cihazda GB'larca yer kaplanıyor. Hangi telefonu aldıysam bu sorunla karşılaşıyorum. Bu konuda en iyi telefon hangisi, bir fikir verebilir misiniz?

Sorunu çözemedim. Eğer yedeklemeyi açmazsam, başka bir telefon aldıktan sonra fotoğraflarımı nasıl bulacağım? Yedekleme açık olduğu için bu sorunun yaşandığını söylediler.

Telefonculara da sordum ancak onlar da bir çözüm bulamıyorlar. Sürekli dosya oluşturuyor. Google Fotoğraflar uygulamasını kaldırsam ve başka bir uygulamayla yedekleme yapsam, galerim yine aynı sorunu yaşar mı?

Merhaba. Başka bir başlıkta çözüm önerisine "Peki Mehmet bey güncellemeyi kaldırırsak fotoğraflar silinir mi ya da güncelleme almazsa sorun yaşanır mı aynı şekilde kullanmaya devam edebilir miyiz galeriyi bende aynısını yaşıyorum" yazmışsınız ama oradan cevap yazılmıyor. Sorduğunuz konuda ben hiçbir sorun yaşamadım, fotoğraflarım silinmedi, telefonu değiştirene kadar da o şekilde kullandım.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Yıllardır Biriktirdiğim Tüm Fotoğraflarım Google Fotoğraflar'da Aniden Kayboldu!

Elif
24 Ağustos 22:37