Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Buds 4 Active'de Sürekli Elektronik Cızırtı Sorunu

23 Kasım 2024 17:07

Xiaomi Redmi Buds 4 Active kulaklık aldım birkaç gün önce ancak ilk aldığım günden beri kutudan açar açmaz bir elektronik cızırtı sesi geliyor. Özellikle sol kulakta ses daha yüksek ve belirgin. İki kulakta da aynı sorun var. Elektronik cızırtı sesi, kulaklığı sessizce taktığımda laptop çalışma sesi gibi bir ses geliyor ve 1 dakika sonra susuyor. Mesaj gibi sesli şeyler yapınca tekrar aynı sorun başlıyor. Bunun sebebi nedir? Bu sorunun çözülmesini talep ediyorum.

25 Kasım 2024 15:57

Halen bir cevap açıklama yapılmadı ilgilenen kimse yok malının arkasında

26 Kasım 2024 23:15

Florya akvaryum Xiaomi mağazasından aldım Aldıktan ertesi gün evime yakın AVM olan Xiaomi mağazasına gidince burada işlem yapamayacaklarını aldığım mağazaya gitmeyi ve orada servise göndermem söylendi çok saçma benlik bir hata değil kutudan açar açmaz bu sorun vardı çok uzak bir mağazadan aldığım için aldığım mağazaya gidemedim bu sorun benlik değil teknik servise verilmiş ürünün içi açılmış bir ürünü ben niye kullanacağım 0 parası veriyorum ayrıca teknik servisten gelip içi açıldığı için daha kötü olmayacağı ne malum bu ürünün değişimi veya iadesini talep etmekteyim halen marka benim ile iletişime geçmedi bu sorun benlik değil kutudan açar açmaz bu sorun ile karşılaştım benim gibi bir çok bu sorunu yaşayan arkadaşlar da olmuş geri dönüş sağlamıyor bir daha bu markadan asla bir şey almayacağım garantili kendinden kaynaklanan ürünü değişim veya iadesi yapılmıyor internet üzerinden bile alınca iadesi sağlanırken mağazadan alayım sorun olmasın derken markalı mağazada kimse ilgilenmiyor

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
24 Mart 2024 08:13