Selman sonuçtan hiç memnun değil

Selman
06 Aralık 2023 10:47

Xiaomi mob Pro 2 robot süpürgem vardı. 24 ay garantili ürün 25. Ayda bozuldu. Servise gönderdim ücretli olarak tamir edilsin diye ana kartı yanmış 7500 TL ücreti var dediler. Bu fiyatı bana verdiklerinde ürünün sıfır fiyatı 7900 TL idi. Hadi yapacak bir şey yok elektronik alettir dedik yeni S10T model olanını satın aldık. 3 ay sonra cihazın altından sürtme sesi gelmeye ve cihaz çalışırken traktör gibi ses çıkartmaya başladı. Servise gönderdim 2 sefer, servisten gelen yanıt "sert zeminlerde ses yapabilir" oldu. Sert zemin diye tabir ettiğimiz şey ise parke zemin. Ben ilk kez bunu kullanmıyorum aldığımda bu ürün sert zeminde de sessiz bir şekilde çalışıyordu dedim. Servis bana "aldığınız yerden değişim talep edin ya da Tüketici Hakları'na başvurun" dedi. Ayrıca kendi kutusunda gönderdiğim tertemiz cihazın üzerinde bozuk paralarla maç mı yaptılar bilmiyorum ama her yeri çizik içerisinde geri geldi. Xiaomi'den kullandığım bir çok ürünüm var. İlk kez bu robot süpürge için servis ile muhatap oldum. Daha önceki ürünlerde sorun çıkmadığı için şanslıymışım demek ki. Ürün kalitesi ile servis kalitesi arasında tam bir uçurum var.

Ummu sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 19:56

Uzatılmış Garantide Batarya Değişimi Yapılmadı, Mağdur Edildim

Mehtap
29 Nisan 2025 19:55
Sema sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 14:10
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
03 Eylül 2024 17:17
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
04 Mayıs 2024 18:53
Xiaomi Robot Süpürge Servis Pişmanlığı.

Xiaomi Kategorileri