Sadullah sonuçtan çok memnun

02 Haziran 2024 01:09
Sadullah'ın Teşekkür Mesajı
“Eksik olarak gönderilen ürün için X-Drive yetkilileri iletişime geçti ve yaşadığım sorun giderildi. İlgi ve alakaları için teşekkür ederim.”

30 Mayıs 2024 tarihinde X-Drive Göktürk marka oyuncu koltuğunu Trendyol'dan sipariş ettim (satıcı X-Drive). Görseldeki ürün ve gelen ürün arasında eksik parçalar var. Görselde ürünün bel yastığı arkasında kemerlerin geçeceği yer var ve bu sayede bel yastığı ayarlanabiliyor. Fakat bana gelen üründe bel yastığı farklı, yastık arkasında kemerlerin geçeceği bir ayarlama yeri yok ve kemerler de ürün içerisinden çıkmadı. Trendyol'a mesaj atarak bilgi verdim fakat firmanın verdiği cevap; ürünün yastık kısmının revize edilip daha kullanışlı yastığa geçildiği, eksik parçaların tedarik edilmediğiydi. Gönderilen yastık koltuğun sırt kısmına sabitlenmediği için oturma pozisyonu istenilen biçimde olmuyor. Ki benim koltuğu sipariş etme sebebim zaten tam olarak buydu, bel yastığını ayarlayıp doğru pozisyonda oturabilmekti. Ama görseldeki üründen farklı ve eksik parçalar göndererek ürün yastığında revizyona gidildi gibi bir bahane sunuyorlar. Ürün açıklamasında ayarlanabilir boyun ve bel yastıkları ibaresi de var. Kesinlikle sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Bariz bir şekilde yanlış ve eksik gelen parçaların normal olduğunu savunuyorlar. Yaşadığım bu sorunun çözülmesini talep ediyorum. Sattıkları ürünün parçalarının eksik gelmesini savunmaları hiç hoş değil.

11 Temmuz 2024 16:05

Yaşadığım sorun X-Drive yetkilileri tarafından giderildi. İletişime geçerek yardımcı oldular ve bel yastığını gönderdiler. İlgileri için teşekkür ederim.

11 Temmuz 2024 16:08

27 Ağustos 2024 13:24 (Şikayetten 2 ay sonra)

Kadir
Kadir

Merhaba hocam bu modelden bende almayı düşünüyorum herhangi bir sorunu var mı. Sanırım bu yaşadığınız problemi gidermişler başka bir problem yaşadınız mı

Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
15 Kasım 2023 13:06

13 Nisan 2025 18:06
Xdrive Oyuncu Koltuğu Ve İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar
Nafi sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2024 14:41