X-TRADERS Firmasında Güven Sorunu Ve Para Çekme Problemleri

23 Aralık 2024 16:11

X-TRADERS Firması
X-traders.net internet adresi ve anasayfasında 'FOREX'te güvenli yatırım yapın' sloganı olan Firmadan şikayetçiyim. Firma para çekme talebimi yerine getirmemiştir.

Aslında bir yurt dışı hisse senedini araştırırken, internetteki izlerimden bana ulaşarak yardımcı olacaklarını, küçük bir miktarla deneyebileceğimi söylediler. Süreç hiç bilmediğim forex piyasasında işlem yaptırarak, özellikle cocoa emtiasında paralar kazandırarak devam etti. Robot işlem öneriyorlar, üst seviyelerde daha çok robot işlem kullanmamızın avantaj sağladığını, lisanslarının olduğunu (bir lisans belgesi gösteriyorlar), herkesin parasını hemen ödediklerini, gayet dürüst bir Firma olduklarını söyleyerek güven sağlıyorlar.
Ne zaman para çekmek istedim. İşler değişti. Hep bir problem icat ettiler, her seferinde buldukları nedene bir para ya da lot işlemi zorunluluğu getirdiler. Hatta son neden; benden ilk seferde deneme ödemesi yaptıkları sistemlerinde kayıtlı tl hesabının uygun olmadığı, USD hesabı göndermem gerektiği, bu yanlış hesabı gönderdiğim için de ya 28 lot (çok yüksek bir işlem) yapmam ya da 3 bin dolar ödeme yapmam gerektiğini söylediler. Israrla da para ödemesi yapmamın daha doğru olacağını söylediler. İşlem yapmayı tercih ettiğimde de çok yüksek fiyatlardan forex işlem yaptırmak istediler. Tek bir lot'luk işlemde 20-30 bin dolar zarar olan işlemler girmemi istediler. Yapmadım. Baktılar benden artık hiçbir şekilde para alamayacaklar, benimle iletişimi kestiler. Zaten tüm görüşmeler WhatsApp uygulaması üzerinden yapılıyor. Hiçbir şekilde görüşebileceğiniz bir telefon, gidebileceğiniz bir mekan, sorununuzu anlatabileceğiniz bir muhatap bulamıyorsunuz. Talep ettiğim para haftalarca sistemlerinde 'beklemede' gözüküyor. Bir önceki işlem tl olarak ödemedikleri halde 'tamamlandı' gözüküyor.
Para yatırmadan önce 'şikayet var' sitesinden Z*** Bey'in şikayetini okumuştum. Bunu ilettiğimde 'aslında parayı o kişiye ödeyeceklerini, ama bir yakınının hesap numarasını verdiği için, Firma olarak ödeme yapamadıklarını' söylemişlerdi. Eminim şimdi benim için de benzer bir hikaye uyduracaklardır. Benim gibi önceden 'şikayet var' sitesine bakan arkadaşlardan ricam onlara inanmasın, şikayetimin altına yorum yazsın. WhatsApp profilinde ;
Specialist senior investment yazan Y**** Ç**** 0505*****54 70,
Yatırım Danışmanı Ş**** U** ((*******) 0505*****73 30,
Finans Uzmanı İ**** K*** 0501********15 yazan kişilerden ve X-TRADERS.net internet adresli Firmadan şikayetçiyim.

Sibel
Sibel

Yasal yollara gidin arkadaşlar. A firması b firması hepsi aynı mantıkla iş yapıyor.

30 Eylül 2024 15:42

17 Kasım 2023 16:56
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

Hayriye
29 Eylül 2023 09:38