Düriye sonuçtan hiç memnun değil

Wow Pet Stylist Bursa (Instagram) Kuaför Köpeğimizi Mahvetti

29 Haziran 2023 09:13

Wow Pet Stylist Bursa köpek kuaförüne pomeranian cinsi köpeğimizi tıraş için götürdük.

Ancak bu kadar kötü kesim yapılır, köpeğimizde makas izleri duruyor. Uzun tüyler kalmış tıraş sonrası sorduğumuz halde hava tutulduğunu söylediler. Fakat her yeri tüy doluydu.

Götürmeseydik daha iyiydi paramıza yazık, emeğimize yazık. Ayrıca köpeğimize hiç iyi davranıldığını düşünmüyorum biz oradayken şahit olduklarımız hiç hoş değildi. Biz çok pişman olduk.

Süleyman
Süleyman

Bence yalan karalama filiz Hanım işinde çok iyidir ben uzun zamandır gidiyorum çok alakalı herkese tavsiye ederim 💙💛

Düriye

Niye yalan söyleyeyim benim ne çıkarım olacak herkes bilgilensin diye yaşadıklarımızı yazdım

Wow
Wow

Düriye Hanım öncelikle isminize ait işletmemizde herhangi bir randevu oluşturmadığınız anlaşılmıştır. Gerçek isminizi söylerseniz yardımcı olabiliriz. İşletmemizde insanlara verilen saygı ve sevginin daha da fazlası gelen patili dostlarımıza gösterilmektedir. Saygılarımızla.

Düriye

Evet eşimin adıyla kayıt açılmıştı çünkü eşim randevu almıştı Suat ışık Sanırım hatırladınız çünkü biz köpeğimizin tıraşını unutamıyoruz

Buse sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 02:58

06 Haziran 2025 12:21
Köpeğime Yanlış Tıraş Ve İlgisiz Hizmet: Beklentilerim Tamamen Karşılanmadı
kopegime-yanlis-tiras-ve-ilgisiz-hizmet-beklentilerim-tamamen-karsilanmadi-2.jpg

4 Pati Pet Shop & Pet Kuaför Çirkin Tavır Sahibi İşletme

15 Temmuz 2023 19:48