Slm sonuçtan hiç memnun değil

İngenico Garanti Sorunu

19 Eylül 2024 11:02

Ingenico markasının yazarkasa pos cihazlarını uzun zamandır kullanmaktayız ve hiçbir sorun yaşamadık. Yakın zamanda son çıkan yazarkasa pos modelinden 1 adet sıfır, 2 yıl garantili aldık. 1 hafta kullanamadık, sürekli şarjı bitiyordu. Biz de garanti kapsamında yapılır düşüncesiyle servise yolladık ama gelen mesajda yeni batarya takılacak, ödeme yapmanız gerekiyor. Aksi takdirde 1 hafta sonra cihazınız işlem yapılmadan iade edilecektir diye yazıyı okuyunca muhtemelen yanlışlık olmuştur. Belki diyerek müşteri hizmetlerini aradım, pil grubu değişeceğini ve onun garanti kapsamına girmediğini söyledi. Arkadaşlar, yani iki yıl garantili ürünü alıp batarya sorunundan hiç kullanamayıp üzerine bir de batarya parası ödemek garibime gitti. Üzerine yazmayın o zaman 2 yıl garantili diye, en azından biz de böyle hayal kırıklığı yaşamayalım.

19 Eylül 2024 16:12 (Şikayetten 5 saat sonra)

Yayına Hazırlanıyor Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Worldline ailesi olarak her zaman yanınızdayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Worldline İletişim Merkezi

Slm
24 Eylül 2024 14:42

Sorunum çözülmedi yedek parçanın garanti kapsamına girmediğini beyan ettiler sıfır bataryanın ömrü 1 haftamı o zaman sorarlar insana sattığınız ürünün arkasında 1 hafta bile duramadınız 2 yıl garantili deyip de. Geriye Tüketici Hakem Heyeti kaldı orada çözülür

Slm
03 Ekim 2024 21:02

Sayın yetkili faturamı neden göndermiyosunız 10 gündür sürekli arıyorum sadece kayıt açılıyor bir de dalga geçer gibi farklı cihazın faturasını gönderiyorsunuz veya servis formu gönderiyorsunuz bu mudur kurumsallık Maliye'ye mi şikayet edeyim sizi aldığınız ücretin faturasını istiyorum bunu vermek zorundasınız.

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Worldline Onarımı Tamamlanan Yazarkasa Pos 6 Günde Teslim Edilmedi, Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Ayşegül
20 Haziran 10:30