Wonders Event & Wedding Wonders Haksız Kazanç

Wonders Event & Wedding Wonders Haksız Kazanç
25 Ağustos 2024 17:26

Hava durumuna bakıp gittik, gayet normaldi. 12.30 gibi giriş yaptık. Üstümüzü değiştirip oturduk, 15 dakika sonra hava kapandı. Daha havuza girmeden gök gürleyip şimşekler çakıp yağmur yağmaya başladı. Henüz yarım saat olduğu ve havuza girmediğimiz için para iadesi talep edip kalkmak istedik fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Üstelik 'Hava durumuna bakıp niye gelmediniz?' şeklinde bir cevapla karşılaştık. Biz de böyle olmasını istemezdik, sonuçta havuz için gidiyoruz, girmeyi ve eğlenmeyi biz de çok isterdik ama neden yağmurlu bir havada paramızı ziyan edelim ki? Yarım saat durmamıza rağmen bir saatlik bir ücret kesintisi yapın, yine sonuçta oturduk, girdik, soyunma odasını kullandık dedik. Tüm iyi niyetimize rağmen çözüm odaklı olunmadı ve girmediğimiz bir havuz için kişi başı 600 TL ödedik. Bunun haksız kazanç olduğunu dile getirdiğimde 'Yoo, değil' dendi. Müdür olduğu söylenilen hanımefendi konuşurken bile lütuf edip çok zahmette bulunuyor gibi bir tavrı vardı. Dalga geçer gibi 'Kapalı alanda oturun isterseniz' dedi. Biz oraya oturmaya gitmedik, saçımız bile ıslanmadı. Hangi kurala göre, hangi hizmetin bedeli alınıyor? Slip üzerinde neden havuz için gidilen bir yerde muhtelif yemek ücreti kesilir, bunu da anlamış değilim. Bununla ilgili şikayetimi de gereken yerlere ayrıca ileteceğim.

25 Ağustos 2024 15:26

Kına Ve Düğün Organizasyonunda Ekstra Ücretler Ve Hizmet Sorunları Yaşadım

11 Mayıs 2025 16:06

Çayırova Ada Düğün Salonu Düğün Öncesinde Verilen Sözlerle Uygulama Birbirini Tutmadı

11 Temmuz 2025 12:19
cayirova-ada-dugun-salonu-dugun-oncesinde-verilen-sozlerle-uygulama-birbirini-tutmadi-2.jpg