İnci Royal Düğün Salonu Düğün Salonu Hizmetleriyle İlgili Şikayet

25 Temmuz 2024 14:08

Tam bir pişmanlık, gösterişli salonlarına asla kimse kanmasın, profesyonellik yok. 2 hafta önce kına gecem için kına evini tutmuştuk. Kına saatime 5 saat kala ikramlıklarımızı götürmek için gittiğimizde salonun kliması su akıttığı için bizi farklı salona geçirdiler. Kendi sorumsuzluklarından dolayı yani biz onların sorumsuzluklarına anlayış gösterip tamam dememize rağmen, kına gecemde insanlar istediği masada oturduklarında insanların ayrı alanlarda değil de tek bir noktada oturması isteniyor. Personel eksikliğinden dolayı servis yapmaları kolay olsun diye, bunlar bizim sorunumuz değil. Siz o salonun tutulduğunu aylar öncesinden biliyordunuz, klimasını son anlara bırakmayacaktınız. Gelin çıkışımı 7:30'da yapmak istiyorum dememe rağmen nedimeler ortadan kayboldu. Biz çıkış yapmak için eşim her yerde nedimeleri ararken, çıkışım için yardımcı olmak yerine orada çalışan arkadaş misafirlerimin yanında benden salon ücretini istedi. Ki biz kına saatinden 1 saat önce oradaydık, o zaman istenebilirdi. Çıkış anımda nedimeler kayboldu ve asla sorumluluk alıp yardımcı olmak istemediler. Benim yarım saatim orada çöp oldu. Bir sürü dağıtmalık çerez ve hediyelik kına tokaları almıştık, nerede acaba onlar? Çerezlerin çoğu dağılmamış, dağıtılanlara ise çalışanlar misafirlerin kafasına fırlatılmış resmen. Misafirlere dağıtmak için kına almıştım, bunu nedimelere söylemiştim ve biz dağıtacağız dendi bana, asla dağıtılmamış. Gelin odasında çıkış anında fark ettim, neden dağıtılmadı mesela? Kına yakılma anım o kadar hızlandırıldı ki olsun bitsine getirildi. After parti çıkışı istemiyorum ama bitişe yakın 15-20 dakika after şarkıları olsun demiştim, açmadılar. Herkesin istediği vardı, sürem yetmedi ve siz after partisi istemediniz deyip kardeşime laf etmeye kalktı. Sonradan sorun yaşayınca açtı ve son after isteği için bahşiş istediler yine. Duyuru değişikliği yapmak için anonsçunun yanına gidildiğinde, konuşmak yerine azarlama tavrına geçilmiş misafirlerimize karşı. Kişi sayısı artarsa ekstra tabak alınacaktı ve sonradan gelen ekstra tabaklarda sadece bizim getirdiğimiz börek verildi. Kendi götürdüğümüz sarma ve oradaki ikramlıklar verilmedi. Neden verilmedi? Dendiğimizde kalabalıktınız yetmedi dendi. Madem yetmedi neden ekstra tabak açıldı ve ekstra tabak ücreti alındı bizden? Kendi götürdüğümüz börekler için boşuna fazla tabak parası verdik. Salonda istenen bahşişin haddi hesabı yoktu. Biz zaten sizin ücretinizi verdik. 2 tane asansör vardı ve ikisi de tam çıkış anında bozuldu, tam saçmalık.

Kına Ve Düğün Organizasyonunda Ekstra Ücretler Ve Hizmet Sorunları Yaşadım

11 Mayıs 2025 16:06
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Salon Olimpia Başakşehir Kına Gecemizde Büyük Bir Hayal Kırıklığı Yaşadık

07 Mart 2025 11:09
Nagehan sonuçtan hiç memnun değil

Kına Gecemde İkramlar Eksik Sunuldu, İlgisizlik Yaşadım

20 Temmuz 2025 15:29
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 20:10