Mert sonuçtan çok memnun

Wix.com %400 Artışla Otomatik Abonelik Yenilemesi!

Wix.com %400 Artışla Otomatik Abonelik Yenilemesi!
29 Haziran 2024 20:34
Mert'nin Teşekkür Mesajı
“Web sitesi isimleri global bir merkez üzerinden satılıyormuş Wix sadece aracılık ediyormuş yani fiyatları Wix belirlemiyormuş. Yeni alınan domainlerde ücret iadesi sağlanabiliyormuş 4 kat pahalı olduğu için iptal talep ettim ve ücreti iadesi yapıldı. Fakat Wix'e ulaşabileceğimiz bir mail adresleri dahi yok bunu giderseler iyi olur. Teşekkürler sorunumu Şikayetvar aracılığıyla çözüme kavuşturdum.”

Sitenizde herhangi bir iletişim adresiniz yok o yüzden buradan yazıyorum! m**@gmail.com mailime bağlı Wix üyeliğimde yıllık domain aboneliğinin yenilenme dönemi gelmiş benden onay alınmadan otomatik yenilemiş. Fotoğrafta da görebileceğiniz üzere 160 TL olan ücret %400 artışla 600 TL olarak yenilenmiş ve ücret çekilmiş. Ben zaten bu siteyi uzun süredir kullanmıyordum güncellemiyordum.

Bu yüzden tam da bugünlerde Wix'ten yeni bir site açtım o da m**@gmail.com mailime bağlı bir üyelik. Bu yeni üyelikte uzantısı özel olan ekstra ücretli bir domain satın aldım ve 200 lira ödedim. Ücretsiz .com uzantılı domain hakkım olmasına rağmen ekstra ücretle domain aldım ve 600 lira falan söz konusu değildi. Hosting paketi için de yıllık abonelik olarak 600 küsur tl ödemişken, bu diğer hesabımdan sadece domain için çekilen 600 TL ödeme platformunuza karşı canımı sıktı.

Çekilen ücretin iadesini talep ediyorum bu bağlamda domain üyeliğini de iptal edebilirsiniz. İleride sizi tercih etmemi istiyorsanız kendi elimle gidip yapmadığım bu işlemi iptal edin lütfen. Ben başkalarına da sizi öneriyordum. Otomatik yenilemeyi ben açmadım default olarak ayarlamışsınız. Otomatik yeniliyorsa da %400 artış nedir? Dönüşünüzü bekliyorum.

08 Temmuz 2024 17:26 (Şikayetten 8 gün sonra)
Mert
11 Temmuz 2024 18:22

Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Oğuzhan
10 Şubat 2024 20:44
"Biraz dönüş suresi uzundu ama sonuç olarak müşteri memnuniyeti sağladılar. Teşekkürler..."
"Wix.com" Onayım Ve Bilgim Dışında Kredi Kartımdan Ücret Çekti
"Wix.com" Onayım Ve Bilgim Dışında Kredi Kartımdan Ücret Çekti

Mücahit
03 Aralık 2024 23:48

Wix.com'da Ücretsiz Domain Yanıltmacası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

Kenan
14 Şubat 22:42