Ahmet sonuçtan çok memnun

Wish Car Rental Wish Car Şikayeti

31 Ağustos 2024 10:11
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“24 saat geçmeden tarafıma ulaşıldı. Harun bey aradı süreci sordu anlattım sonrasında bana hak verdi ve yardımcı olmaya çalıştı ve oldu da. Ne olursa olsun bu mağduriyetimden sonra Wish car ailesinin ve Harun beyin bana yardımcı olmak için göstermiş olduğu çaba ve sunmuş olduğu alternatifler beni mutlu etti. Teşekkür ederim.”

Anlatıyorum, ona göre yol izleyin.
7 Temmuz'da Wish Car kendi mobil uygulamasından 31 Ağustos'ta almak üzere aracı kiraladım. Kiralarken uçuş kartı zorunluluğu hakkında bilgi göremedim. Kiraladıktan sonra hükümler sekmesinde gördüm ve hemen müşteri hizmetlerini aradım. Findeks puanım iyi olduğu takdirde sıkıntı olmayacağını belirttiler. Arabayı kiralamadan 1 hafta önce sorun yaşamamak adına tekrar aradım ve yine Findeks raporum iyi olduğu takdirde sıkıntı olmayacağını belirttiler.

31 Ağustos Cumartesi sabahı aracı kiralamaya geldiğimde uçuş kartı lazım dediler. Bütün bunları anlatmama rağmen arabayı vermediler. Ailecek mağdur olduk. Buradan yetkililere sesleniyorum, nasıl iş yapıyorsunuz siz?

Ahmet
Ahmet
01 Eylül 2024 17:20

01 Eylül 2024 18:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Ahmet i., Wish Car Rental'ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Misafirlerimize en iyi hizmeti verebilmek adına ekip olarak 7/24 çalışmaktayız. Bize her zaman ulaşabilirsiniz.

Yaren sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 19:58
Osman sonuçtan memnun

07 Nisan 2024 21:41
Wish Car Rental Araç Kiralama Ve İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
Eray sonuçtan memnun

14 Temmuz 2023 16:04
Reşit sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 23:52

Wish Car Rental Rezervasyon Skandalı: Araç Tesliminde Büyük Sorun