Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Winsa Cam Balkon Her Yağmurda Su Sızdırıp Balkonu Göle Çeviriyor!

05 Haziran 2024 16:26

Winsa Bursa bayisinden geçen yıl Temmuz ayında yaptırdığım 2 cam balkon uygulamasında da her yağmurda balkonlar göle dönüyor. Damlama değil resmen su akıyor içeri. Defalarca bayi ile görüşmeme rağmen hep ertelendim ve sorunum çözülmedi. Winsa diye güvenip pahalıya yaptırdım. Fakat Winsa müşteri temsilcisine bile ulaşamıyorum. Winsa yaptırdığım için çok pişmanım, halen ilgilenen olmazsa hakkımı hukuki yollarda arayacağım.

06 Haziran 2024 12:03 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sn. Ozan K., Şikayetinizle ilgili tarafınızla görüşülmüş olup, gerekli bilgi/sözleşme bize ulaşması sonrasında tarafınızla tekrar irtibata geçilecektir. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Winsa Pvc Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri

07 Haziran 2024 16:32

Merhaba, Gerekli bilgiler mail ile iletildi. Çözüm için servisin aramasını ve sorunun çözümünü bekliyorum. İyi günler.

09 Temmuz 2024 09:48

Merhaba, Sorunum halen çözülmedi.

01 Ağustos 2024 14:52

Sorun çözülemedi. Winsa, bayiye ayıplı yaptığı montajı düzelttiremedi. Bir daha Winsa asla kullanmam çevremdekilere de kullandırtmam. Satış sonrası destek sıfır. Bayinin inisiyatifine kalıyorsun. Bursa'dan cam balkon yaptıracaklar bu yazıyı oluyorsa özellikle Winsa tercih etmemeleri iyi olur.

Winsa Bayisi İle Yaşanan Sorunlar

Yavuz
12 Ağustos 2024 12:12

Reşide
06 Temmuz 2024 07:49
Handan sonuçtan hiç memnun değil

Handan
13 Eylül 2024 11:39