Can sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 15:00

Altı kişi olduğumuz için Windycar.com.tr'den bir minibüs kiraladım. İki arkadaşımız tatilini iptal ettiği için iki saat sonra kiralamamı değiştirmek üzere Windy Car müşteri hizmetlerini aradım. Kiraladığım aracı teslim saatine kırk sekiz saatten az kaldığı için iptal etmiyorlar. Bayi ile görüşmemi söyleyerek telefon numarasını paylaştılar. Bayi ile konuştuğumda kendilerine minibüsü iptal edip sedan bir araç kiralamak istediğimi söyledim, bunun mümkün olduğunu belirterek beni müşteri hizmetlerine yönlendirdiler. Müşteri hizmetlerini aradığımda bayinin onayı olduğunu belirttim. Müşteri hizmetleri yetkilisi arayıp teyit alması gerektiğini ifade etti. Bayi ile görüştükten sonra araç teslim saatine kırk sekiz saatten daha az bir süre kaldığı için iptalin mümkün olmadığını belirttiler. Teslim saatine şu an yaklaşık kırk üç saat kaldı. Aynı aracı, farklı bir araç kiralama sitesi üzerinden yine Windy Car aracılığıyla kiraladığınızda (görsellerde eklediğim fotoğrafı görebilirsiniz) son dakikaya kadar iptal edebiliyorsunuz. Ancak Windycar.com.tr üzerinden kiraladığınızda böyle bir kural getirilmiş. Kendimi haksız bir duruma düşürülmüş olarak hissediyorum. Bir daha Windy Car'dan kesinlikle araç kiralamayacağım.

09 Şubat 2024 14:21 (Şikayetten 23 saat sonra)
Can
Can
21 Şubat 2024 11:41

Windy Car müşteri hizmetleri yetkilisi Şikayetvar.com'a şikayetimi yazdıktan sonra bana ulaştı. Kendilerine minibüsü iptal etmek istediğimi, daha düşük segment bir araç kiralamak istediğimi ve aradaki fiyat farkını bana iade edip edemeyeceklerini sordum. Para iadesi yapamayacaklarını fakat düşük segmentte seçeceğim bir araç ile değişim yapabileceklerini ilettiler. Ben bu rezervasyonu Yolcu360.com üzerinden yapsaydım, Windy Car dahil hangi firma olursa olsun hiçbir iptal ücreti ödemeden son dakikaya kadar iptal edebilecektim. Windycar.com yetkilisine de söylediğim gibi, bu süreçte şikayetim ile ilgilendiler fakat çözüme kavuşturamadılar. Bu sebeple şikayetimi buradan kaldırmıyorum. Bu şikayetimi ve çözüm sürecimi gören herkese Yolcu360.com üzerinden kiralama yapmalarını tavsiye ediyorum.

Nilüfer
11 Ağustos 2023 09:09
İslam sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2025 10:06
Yunus sonucu yetersiz buldu

23 Aralık 2024 11:18
Araç İptalinde Gecikme Nedeniyle Mağduriyet

Fatih
01 Şubat 2024 18:20
Avis Önceden Ödenen Araç Kiralamada Büyük Hayal Kırıklığı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Windy Car'da Araç Tesliminde Gecikme Ve Eksiklikler Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

09 Mayıs 2025 12:51