WhatsApp Üzerinden Yabancı Bir Numaradan Mesaj Aldım, Şikayetçiyim!

WhatsApp Üzerinden Yabancı Bir Numaradan Mesaj Aldım, Şikayetçiyim!
24 Şubat 2024 15:31

+91 92162 63280 Hindistan numarasından WhatsApp üzerinden tarafıma 24.02.2024 tarihinde saat 15:07 de ''Selamün Aleyküm" şeklinde bir mesaj geldi. Ülke kodu +91 Hindistan. Bu ülke ile hiçbir kişisel veya ticari ilişkim bulunmamaktadır. Bu durumdan oldukça rahatsız oldum. Mesajı gönderen numara ve mesaj tarafımca engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerimin ele geçirilmesi, telefon numaramın izinsiz kullanılması; herhangi bir şekilde özel bilgilerimin, mesajlarımın ve fotoğraflarımın ele geçirilmesi, adıma şirket kurulması, alış satış yapılması ve adıma borç çıkartılması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi beyan ediyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir kesinlikle şikayetçiyim.

#Mesaj

profile profile profile

Yorumlar (5)

Duran

Ha bir de diyorlar ki istersen tüketici ye şikayet et diyorlar

Duran

Arçelik marka bulaşık makinesi aldım kurutmasında sorun var ıslak bırakıyor diye 4.5 sefer şikayet ettim değişim istedim ama bir türlü sonuç çıkmadı

Erdogan
Erdogan

Banada gönderiyorlar video izle para kazan diye

Sanana
Sanana

😂

Burak
Burak

Herkese yazıyorlar. Bana da birkaç defa yazdılar hiçbir şey olmuyor merak etmeyin. SMS veya WhatsApp yoluyla link falan olursa tıklamayın yeterli

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Yabancı Numaradan Mesaj Geldi
1 Takipçi