WhatsApp Ülke Kodu 1+450

01 Aralık 2023 18:29

En çok satışı olan modellerden biri. Ancak aldık. Aldığımızdan beri bir kez yüzümüz gülmedi. Şimdi gelin, çıkardığı soruna bakalım. 08.08.2020 tarihinde annem dolabın buzluk bölümünü açtı ve muhafaza edilen besinlerin çözünmüş bir halde olduğunu ve içerisinin su gölüne döndüğünü görüp bana bildirdi. Ben de servisi arayıp durumu bildirdim.

Durum üzerine dijital ekrandan buzluk sıcaklığını -27, normal bölümü de 2 dereceye getirip 2 saat beklemem söylendi. 'Tamam' dedim ve talimatları uyguladım. Sonra tekrar çalışmaya başladı. 09.08.2020 tarihinde yine aynı sorunu verdi ve besinler bozulmaya başladı. Dolabın normal bölümü de soğutmuyordu bu sefer. Yani hem buzluk hem de normal bölüm düzgün çalışmıyordu.

Bunun üzerine tekrar servisi aradım. Servis kaydımı alıp 11.08.2020 tarihinde geleceklerini söylediler. Besinlerin hepsi çöp oldu. Bu sorun, yeni karşılaştığımız bir sorun değil. Yani daha öncesinde de birçok kez buna benzer sorunlar yaşadık. Bir seneyi aşkın bir süredir bu dolabı kullanıyoruz ama dolap, bizi Arçelik markasından ciddi anlamda soğuttu!

01 Aralık 2023 18:23

Ülke kodu olan1+450 kodlu numaradan merhaba diye mesaj geldi. Bu numaranın Kanada ya ait olduğunu öğrendim hiçbir alakam olmayan bu ülkeden tanıdığım veya hiçbir ticari bir bağlantım yok. Bu durum beni oldukça rahatsız etti. Şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması ve üzerime bir borç çıkarılması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp a aittir.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Gizlilik İhlali
Yabancı Numara WhatsApp