WhatsApp Resmi WhatsApp Yükle

WhatsApp Resmi WhatsApp Yükle
03 Ocak 2024 12:42

Merhaba telefonumda resmi WhatsApp kullan diye uyarı alıyorum. App Store den yükledim silip tekrar yüklememe rağmen kabul etmiyor. Ve artık WhatsApp a da mail atamıyorum. Bu sorun çözülür mü yardımcı olabilirseniz sevinirim neden olduğunu anlamıyorum.

Hilmi

WhatsApp'ta otomatik robot cevap veriyor. Ben 60 gün bekledim olmadı en sonunda WhatsApp bana doğrulama kodu talep etmiyorsunuz yanıtını verince anladım. İzlemediğim video kalmadı girmediğim yabancı site yok olmadı. Bende çalıştı belki sizde çalışabilir. WhatsApp ın en son kapandığı telefonda bootlader kilidi var o açıksa onu kapatın ve yeni bir ROM kurun ama bootlader kilidiniz ve OEM kilidi kilidli kalsın. Zaten Xiaomi ise kolayca açılıyor sonra. Belki çalışır. Bende bu şekilde çalıştı. Sırf bu sorun başıma geldiği için yazdım. Yalnızca resmi hata uyarısı için bu

Hilmi

Aynen Android için bu bende Xiaomi vardı. Ama siz WhatsApp en son hangi telefonda kapandıysa o telefonla girmeye calışın.

Didem
Didem

Merhaba teşekkür ederim ilginiz için. Ben eski bir J5 telefonda kullanıyordum WhatsApp ı normalde telefonum iPhone ve şu an iPhone cihazımda açılmıyor. Söylediğiniz Android için mi geçerli yardımcı olursanız sevinirim.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İşletme Hesabı
İstenmeyen Mesaj