Safiye sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp Hatalı Spam Engeli

WhatsApp Hatalı Spam Engeli
22 Haziran 2024 02:05

WhatsApp spam engeli nedeniyle numaramı değiştirdim ama WhatsApp yine aynı engelleme ve özür dilemeye devam ediyor. Kalıcı sonuç elde etmek için ne yapmamız gerekiyor? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Herhangi bir ihlal olmadan WhatsApp'in kendi hatası yüzünden oluşan mağduriyetler için ne yapabiliriz? Burada aynı dertten mağdur başkaları da var. Kalıcı çözüm istiyoruz.

24 Haziran 2024 19:03

Hiçbir gelişme olmadı 2gunun sonunda tekrar spam nedeniyle kapandı boşuna yeni hat alıp maddi kayba uğradım boşuna hat kapama ücreti ödemiş oldum. Bunu kim karşılayacak sebepsiz spam deyip kapatıyor sonra özür dileyip açıyor WhatsApp yaşii annem ve yakınlarım olmasa vallahi WhatsApp i kapatırım ama mecburen kullanıyorum. Umudum yok ama ins sorunu çözerler

24 Haziran 2024 02:48

Mesaj yazmamamın sebebi birkaç gün beklemekti çünkü anlık çözüm ise yaramıyordu ertesi gün yine aynı sorunu yaşıyordum. Tabii ki sizden kaynaklanan bir sorun değildi bu. Şimdilik sorun tekrarlamadı umarım kalıcı çözüm oluşturmuştur WhatsApp. Sizlere sonsuz teşekkürler her defasında ilgilendiğiniz için. Sağ olun

24 Haziran 2024 21:05

Dediğim gibi yine spam nedeni ile kapalı☹️☹️☹️

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Spam Yedim
Yabancı Numaradan Mesaj