Yunusemre sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp Destek Kullanılamıyor Ve Haksız Yere Yasaklandım

WhatsApp Destek Kullanılamıyor Ve Haksız Yere Yasaklandım
29 Aralık 2023 03:23

14.000 şikayetten 230'u çözüme ulaşmış ama şansımı denemek istiyorum. WhatsApp'ı kullanırken yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Kendi arkadaş çevremle herkesin yaptığı gibi yazışıyordum ve kural ihlali yapmadığım halde hesabım yasaklandı. Aklıma gelen tek şey, Instagram reklamlarında gördüğüm e-ticaret reklamlarına tıklayıp WhatsApp'a yönlendirildiğim ve oradan konuştuğum birkaç numaraya yazmış olmam. Tam sayısını bilmiyorum ama hepsi yabancı numaralardı. Tekrar gözden geçirilmesini istediğimde reddedildi ve bu gerçekten çok rahatsız edici. WhatsApp, çoğu telefonda olan bir uygulama ve arkadaşlarımla iletişimim genellikle buradan oluyor. İnternet paketi dakika kullanmaktan daha ekonomik olduğu için aramalarımı WhatsApp üzerinden yapıyorum. Eğer yanlış bir şey yaptıysam, bunun ne olduğunu belirtebilir misiniz? Hesabımın açılmasını rica ediyorum. Bu durumu WhatsApp'ın kendi destek sitesine bildirdiğimde karşılaştığım hata aşağıda gönderdiğim görseldeki gibidir. Mobil cihazdan giriş yaptığımda da PC'de de aynı sorunu alıyorum.

profile profile

Yorumlar (5)

Şikayeti Çözüldü

Peki acildimi şimdi

Yunusemre

Hayır henüz açılmadı sitenin düzelmesini hata vermemesini bekliyorum ki inceleme talep edeyim

Şikayeti Çözüldü

Kusura bakmayın rahatsız ettim. Ne zaman dan beri hesabınız böyle ve ne zaman açıldı sizinki bende aynı durumdayım 13 gündür hiç yardımcı olmadılar sadece bekliyorum

Saliha
Saliha

Bende 27 kasımdan beri giremiyorum ve asla dönüş yapmıyorlar

Yunusemre

Önemli değil dünden önceki gün sabah girebiliyordum sorun yoktu öğlen vakti baktığımda kullanamıyordum gözden geçirme talebi gönderdim ve bir şeye yaramadı oradan beri böyle

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Yasaklandı
2 Takipçi
Hesabım Kapatıldı
8 Takipçi

WhatsApp Hesabım Haksız Yere Kapatıldı!

Melisa
08 Şubat 2024 01:58
WhatsApp Hesabım Haksız Yere Kapatıldı!

08 Şubat 2024 14:01
WhatsApp Hesabım Kapandı!
WhatsApp Hesabım Kapandı!
İdris sonuçtan hiç memnun değil

İdris
19 Ocak 2025 12:55