WhatsApp +855 Kodlu Bilinmeyen Numara

03 Temmuz 2023 14:57

03.07.2023 tarihinde +855 38 320 0413 bilmediğim bu numaradan "Merhaba" diye bir mesaj aldım. Ülke kodunun Kamboçya olduğu yazıyor internette. Bu insanlar nasıl buluyor numaramızı? Neden bu kadar güvenlik zafiyeti var WhatsApp uygulamasının? Bu numarayla Herhangi bir ilgim, bağlantım yoktur.

profile profile profile

Yorumlar (7)

Hülya

Spam olarak bildirin bir de numarayı engelleyin

Hülya

Bana da bugün +855 numaralı cepten mesaj geldi. Google den arama yaptım Kamboçya 'ya aitmiş. Kargonuz var adres güncelleyin diye link atmışlar. Asla tıklamayın. Hesap bilgileri falan istiyorlar. Bunlar hacker banka hesabınızı soyarlar. Aman dikkat

Zuhal

Bana da benzer bir mesaj geldi. Tıklamayın. Neden geldiğini anlamadım, PTT gönderse link kısaltma kullanmaz. Mesajda isim geçer. Ayrıca PTT den alışveriş yapmadım. Spam bildiriminde bulunun ve engelleyin! [ PTT Kargo ] : Paketiniz adres nedeniyle gönderim merkezine iade edilmiştir. Tekrar gönderilebilmesi için lütfen adresinizi güncelleyin: https://is. GD/21exdv

Zuhal

Merhaba bana da aynı mesaj geldi. Merak ettim ve numarayı yazarak arama yaptırdım. Karşıma sikayetvar da sizin yorumunuz çıktı. Paylaşımınız için teşekkürler

Fatih
Fatih

Buna benzer numarada bana şöyle mesaj geldi Yurtiçi Kargo:Paketiniz adres nedeniyle gönderim merkezine iade edilmiştir Tekrar gönderilebilmesi için lütfen adresinizi güncelleyin. Https://is. GD/EgH547 Yurtiçi Kargo başlık atıyor bu gönderdiği bağlantıya tıklamadım PTT diyor saçma sapan form doldurmak için diyor adreste bulamadıklarını söylüyorlar bilgilerini doldurmayın tu za ga düşmeyin

Vildan
Vildan

Bana da aynı mesaj geldi PTT sayfasına yönlendirdiği için acaba gerçek bir mesaj mıdır diye düşündüm ama şüphelenmiştim. Kart bilgilerimi istemişti. Benim kartım Troy olduğundan kabul etmedi. Halbuki siteden aldığımda kabul etmişti. Oradan anladım yalan mesaj olduğunu. Kan ma yin arkadaşlar

Hilal
Hilal

Bugün bana da aynı kod ile (+855) mesaj geldi engelledim. Yetmezmiş gibi SMS üzerinden 2 defa sonu farklı olmak üzere mesaj atıldı.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Yabancı Numaradan Mesaj
2 Takipçi