+234 706 185 4990'dan Gelen WhatsApp Mesajı

İskeledeki
18 Şubat 2024 12:36

WhatsApp üzerinden tarafıma 18.02.2024 pazar günü 'selam' şeklinde bir mesaj geldi. Ülke kodu +234 olan numarayı internetten araştırdığımda bu numaranın Nijerya'ya ait olduğunu öğrendim. Bu ülke ile hiçbir kişisel veya ticari ilişkim bulunmamaktadır. Bu durumdan oldukça rahatsız oldum. Mesajı gönderen numara ve mesaj tarafımca engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerimin ele geçirilmesi, telefon numaramın izinsiz kullanılması; herhangi bir şekilde özel bilgilerimin, mesajlarımın ve fotoğraflarımın ele geçirilmesi, adıma şirket kurulması, alışveriş yapılması ve adıma borç çıkarılması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi beyan ediyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir.

profile profile profile

Yorumlar (15)

WhatsApp bana merhaba yazdı sonra 2347041578807 numaralı tf dan vatsabdan arama geldi açmadım adıma bir şirket borç falan ya da bilgilerimi alıp çalıp koyalayip kanunsuz bir iş yapılırsa sorumluluk kabul etmiyorum sorumluluk vatsaba aittir

Berk
Berk

Az önce ben de +234 numaralı birisinden "Merhaba" diye bir mesaj aldım. Durum kötü ama şöyle bir gerçek var ki, bu şirketler bilgilerimizi satarak para kazanıyor ve bu yüzden böyle olaylar oluyor. Uygulamayı silseniz bile çoktan bilgileriniz başkalarının eline geçti bile...

Nazan
Nazan

Az önce bende ***** numaradan arandım açtım hemen kapattılar.

D.e.t.a
D.e.t.a

Merhabalar bana da geldi yalnız benimle normal sohbet ediyor iki gündür herhangi bir talepte bulunmadı normal sohbet ediyor günaydın mesajı atıyor nasıl diye soruyor ve bir oyun olduğunu düşünerek durumum kötü olduğunu ve işsiz olduğumu söylemem rahmet teselli edecek sözler söylüyor anlam veremedim inşallah altından kötü bir şeye çıkmaz

Özgür
Özgür

Banana geldi Instagram'la ilgili hesap takip ederseniz size para göndereceğiz diye bence yalan

Zeki
Zeki

Banada ayrı 2 şahıs olarak farklı günde geldi bende şikayetçiyim nedir bu ya

Yasin
Yasin

Az önce aynı mesaj bana da geldi, bu durumdan çok rahatsız oldun, WhatsApp'den gelen numarayı engelledim. Kesinlikle şikayetçiyim. WhatsApp mesaj öncesi yurt dışı kaynaklı bu numarayı tanıyor musun diye yapay zekayla bir uyarı sistemi neden yapmıyor, mesaj gönderemesin, herkes.

Adile

Bana da bugün +234 ile başlayan bir numara WhatsApp da bana "merhaba" yazmış WhatsApp'dan engelledim şikayetçiyim.

Bahar
Bahar

Evet bugün banada mesaj geldi. Bende araştırınca Nijerya çıktı. Nedir bu ya numaralarımız her yerde ya

Elif
Elif

Bana da 234 ile başlayan bir numaradan mesaj geldi engelledim size üç film göndereceğim bir tanesini seçeceksiniz ve para kazanacaksınız diye yazdı bende engelledim.

Şimdi banda geldi muhtemelen emlak jet ilanlanlarından aldırlar numaralarımızı

Erdoğan
Erdoğan

Emlak jet ilanlarıma saçma sapan mesaj yaziyorllar. Emlak jet'i aradım, bilgileri yokmuş gibi davrandılar, ama ilgilenmediller dahi...

Dilara
Dilara

Banada bugün geldi işletme hesabı yazıyor Engelledim. 20.12.2024

Zekeriya
Zekeriya

Banada selam diye mesaj geldi engelledim

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Yabancı Numaradan Mesaj Geldi
1 Takipçi