Emin sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 08:42

Herhangi bir iznim olmadan kredim ile binlerce para yatırılmış oyuna geri talep edilmesini istiyorum. Boş bir oyun WePlay'in kapatılmasını talep ediyorum. Bankaların aramasıyla Garanti BBVA hesabından yaklaşık 20 bin TL çekilmiş, bütün paramın geri yatırılmasını acil talep ediyorum.

01 Eylül 2024 10:52

2 seviyelik sohbet odamda adminler tarafında odamın cihaz babası yenildiğini fark etim cihaz banımın kalkmasını istiyorum odam açılmasa weplay oyunu bırakma gibi bir niyetim var sohbet odamı çok seviyordum lütfen bir el atmanızı istiyorum saygılar ☺️☺️☺️

22 Ağustos 2024 17:45

Oyun paramın geri çekim yapılmasını istiyorum benim iznim ve yetimim olmadan yaklaşık 20 bin tele civarı para çekilmiş bu paranın geri yatırılmasını istiyorum eğer bu para yatırmasa sonucu mahkemeye kadar uzatılacak bunca insanın parası boşa gidiyor.

13 Ağustos 2024 08:25

Acil yoksa mahkemeye giderim

24 Ağustos 2024 14:33

Weplay benim bütün paramı bankada çekti hiçbir iznim yetkim olmadan Bunun bütün paramın geri iade edilmesini istiyorum yoksa sonucunda mahkemeye başvurum bunca paraya yazıktır bunca emek var o paralarda weplay hepsini altın olarak yaptı gereken neyse yapılsın

Ensar sonuçtan hiç memnun değil

Kullanmadığım Uygulamadan Sürekli Para Çekiliyor

Ensar
20 Temmuz 2025 17:07
Mina sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 18:06

Geri Dönüşü Olmayan Oyun Harcamaları İçin İade Talebi