Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Wee Baby Ve Baby Tekli Elektrikli Göğüs Pompası Silikon Diyafram

Wee Baby Ve Baby Tekli Elektrikli Göğüs Pompası Silikon Diyafram
10 Eylül 2024 19:52

Merhaba. Yaklaşık bir ay önce Wee Baby tekli elektrikli göğüs pompası satın aldım Fakat kısa sürede herhangi bir Kesici delici alet olmaksızın silikon diyafram kısmı süt sağımından dolayı aşındı ve küçük bir delik oluştu. Şu an yedek parçasını bulamıyorum müşteri hizmetlerini aradığım numaraya ulaşamıyorum. Bebeğim hastanede her gün süt götürmek zorundayım ve o kadar para verip aldığım makine bir ay içinde kullanılmaz hale geldi. Çeşitli İnternet sitelerinden yedek parçasını araştırdım uyumlu bir parça bulamadım. Tekrar para verip almak istemiyorum yedek parçasını temin etmenizi istiyorum. Kısa sürede çözmenizi rica ediyorum. 2 yıl garantili bir ürün için bir ayda bu sorunu yaşamam büyük hayal kırıklığı.

13 Eylül 2024 17:49 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Konuyla ilgili sizinle iletişim kurulmuştur. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla

14 Eylül 2024 00:51

Ve baby ekibi çok güzel ilgilendi ve sorunu kısa sürede giderdi çok teşekkür ederim

21 Eylül 2024 23:55

Yedek parça hala elime ulaşmadı.

22 Ekim 2024 15:00

Merhaba Melisa hanım, Geri bildiriminize yönelik alınan aksiyonlar ile ilgili tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır. Her türlü soru ve talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Wee Baby Satış Sonrası İletişim Birimi

Handan
16 Aralık 2024 17:32

Alemdar
28 Mart 2024 16:25
Elif sonuçtan çok memnun

Süt Sağma Makinesi Yedek Parça Talebi Hakkında

19 Ekim 2025 22:42
"Hemen şikayet yayınlanınca benimle iletişime geçtiler ve eksik parçayı temin edeceklerini söylediler. Çok umutsuz yazmıştım hiç bu şekilde peşine düşeceklerini düşünmemiştim. Helal olsun gerçekten"
Bahar sonuçtan çok memnun

15 Ekim 2025 15:31
"Çok kısa zamanda dönüş yaptılar ve ilgilendiler teşekkür ederim"
Eksik Parça Nedeniyle Cihazı Kullanamıyorum, Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Wee Baby Manuel Göğüs Pompası Süt Çekmiyor, Destek İstiyorum

12 Ekim 2025 22:52