Webtapu Uygulaması: Zaman Ve Emek Kaybı

Ömür
24 Aralık 2024 01:08

Web Tapu Uygulaması
a) Çeşitli sorunları var! Şikayetleri okuyunca sorumlusu olduğunu düşünmüyorum.
B) Randevu oluşturmaya çalışıyorum. Tüm bilgileri giriyorum. Sonuç "Beklenmeyen hata oluştu" hata kodu var mı? O da yok! Defalarca aynı bilgileri gir, zaman ayır, çaba sarf et! Tam en sonunda sonuç böyle!
C) Emeğin, zamanın boşa gidiyor ama sebebini dahi bilmiyorsun! Anlamlandıramıyorsun!
D) 24 saat çalışan bir sistem arıza yapsa muhatabın var mı? 24 saat içinde min. 14 saat yok! O da yok! 18:00 sonrası durum bu! Geçtim muhatabı, tüm Türkiye'de hizmet veren sistemdeki sorunu, durumu bildireceğin kimse yok! Demek ki güvenip iş yapmayacaksın!
E) Ama e-devletten tapu çıkar para, farklı şehirlerde işlem yaptın 2 katı para şu dijital çağda!
F) Randevuna biraz geç kal, olmaz! Anında bedelini olmazla ödersin! Çekin vardır! Ödemen vardır! Ağır hastan vardır! Sen edimlerini yerine getirdiğinde kamunun gereği gibi işleyeceğini düşünürsün ama onların sistemi çalışmaz! Çalışmadığında kim bedel ödüyor? Efendim mesai başlar başlamaz müdahale ettik ☺️ İyi de 24 saat esasıyla çalışıyor diyorsunuz!

Sonuç, bazen insan parasıyla, emeğiyle terbiye olur! Biz buna bazı yerlerde alışmışız! Sorun doktorlarda, sağlıkçılarda patlıyor sanırım.

Her neyse bu ülke böyle... Okuyup ilgileneceklerini bile sanmam! CİMER falan da bunlara etki etmez.

Sadece biraz dertlendim ve yazayım dedim. Her 5 TL'den en az 1 TL'si personel gideri ya canım ülkemde, aldığımız hizmette ona göre olsa...

Fahri

Ahmet
06 Haziran 2024 11:07
Erol sonuçtan çok memnun

19 Temmuz 2023 15:44
"Çözüm anında geldi. İşim aksamadan hal oldu. Teşekkürler..."