Wearfit Pro Saat Sürekli Açık Ve Kapanmıyor Videoda Da Belirttiğim Gibi!
25 Eylül 2023 18:0313.235
Yaklaşık bir iki aydır Wearfit Pro akıllı saatimi kullanıyorum ve uygulamasını yüklediğimden beri üçüncü taraf uygulamal...ardan (diğer) gelen bildirimleri hiçbir şekilde göstermiyor. Uygulamanın ayarlarını kontrol ettim, uygulamayı silip tekrar yükledim ve önerilen tüm adımları denedim ancak sorun çöz
Wearfit Pro uygulamasına bağlı HK 11 Ultra 3 akıllı saat kullanıyorum. Telefonuma yüklü olan ve namaz vakitlerinde bildi...rim gönderen Fazilet Takvimi, Namaz Vakti Pro, Türkiye Takvimi gibi uygulamalardan ezan vakti bildirimleri telefona normal şekilde düşmesine rağmen, bu bildirimlerin hiçbiri akıllı
Muhtemelen saati kullanma ile ilgili sıkıntı yaşıyorsun ya da menüleri tam olarak bilmiyorsun ben oradan onu anladım saatin ayarlar kısmına giriyorsun ayarlarda ekran ve parlaklığa tıklıyorsun orada bilekten uyandırma aktifin altında konstant Light mod isimli bir bölüm var bu açık olursa o senin ekranda gösterdiğin saat sürekli ekranda kalır Bunu kapatırsan herhangi bir şekilde ekranda saat görmezsin