Evrem sonuçtan hiç memnun değil

Vt.imaavm.com Paramı İade Edin Lütfen,

19 Aralık 2023 21:07

Takı organizeri satın aldım (2 adet), fakat düzgün paketleme yapılmadığında 1'inin aynası kırık çıktı. Firmayla uzun uğraş sonunda ulaşabildim. Kendilerine kırık ürünün resmini atmamı istediler yaptım. Bana geri göndermem gerekmediğini ve IBAN atarsam paramı iade edeceklerini söylediler. 3 gün oldu ses seda yok

09 Ocak 2024 21:52

Merhabalar ek'te göndermiş olduğum kırık gelen ürün  . Üzerinden tam 1 ay geçti. Hala hesabıma iadesi yapılmadı. 08.01.2024'te firma tarafından bir bayan aradı ( ismini alamadım) bana tam olarak yaptığı açıklama yazıştığım kişi daha 2 ay oluyormuş işe başlayalı bir yanlış anlaşma olmuş, iadesini istediğim ürünü geri yollamam gerekiyormuş ki kayıt oluştursunlar ve bu 14 gün zaman alırmış. Eh tabi doğal olarak bunu duyunca öfkelendim ve sadece şunu sordum burda benim ne suçum var beni mağdur ettiniz! 1 ay telefonlara mesajlara cevap vermediniz şimdi de ürünü gönderin 14 gün daha bekleyin mi diyorsunuz bu ne saçmalık bir daha asla sizden alışveriş yapmam dedim. Telefonun diğer ucundaki bayan iadenizi yapmayacağım deyip telefonu yüzüme kapattı.

Ek
05 Ocak 2024 00:01

Organizer modern takı, ürün kırık geldi kendilerinin yanlış paketlenmesi yüzünden. Geri göndermek istedim gerek yok dediler IBAN istediler iade için ama hala hesabıma iade yapılmadı 14 Aralıktan beri beklemekteyim. Ne telefonlara cevap veriyorlar ne de WhatsApp DM'den hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Ürün bu arada gösterildiği gibi değil çok basit .

Evrem
Evrem
05 Ocak 2024 00:10

Hala hesabıma param iade edilmedi ve telefonlara/ mesajlara yanıt verme cüreti de yok. Yazıklar olsun!

Selda
Selda

Sürekli Instagram'dan birime bildirdiklerini söyleyip oyalıyorlar muhtemel cevap verende robot etik olmayan bir ticaret telefonları yok hiçbir yerde

Didem

Kesinlikle hiçbir şey almamak gerekiyor. İnsanları oyalayıp iade yapmıyorlar.

Didem

Aynı şekilde ben de ürünü gönderdim IBAN istediler attım. Kaç hafta oldu ses yok cevap da yok. Instagram'dan yorum yazdım engellediler. Bekliyorum bakalım.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 13:13
Burcu sonuçtan memnun

27 Ocak 16:02
"Ücret iadesi gerçekleştirildi teşekkür ederim"
Online Siparişte Ürün Eksikliği Ve Geri Ödeme Sorunu

29 Eylül 2023 15:09