Vozolpuff.com Üzerinden Aldığım Puff 2 Günde Çöp Oldu

Beril
01 Mayıs 2023 18:40

Vozolpuff.com sitesi işine gelmeyen yorumları kabul etmeyip paylaşmadıkları için buradan da yazıyorum. Teslimat hızlı falan filan hikaye. Teslimat aynı gün elimde olsa n'olur gönderdikleri ürün çöp olduktan sonra? Bu siteden 6000 içimlik Blue Razz Lemon vozol puff satın aldım elime geçtikten 2 gün içinde likit sızdırmaya başladı. Kendileriyle iletişime geçtiğimde de kendilerinin de teknik bilgiye sahip olmadıklarını bu ürünlerin garantisi olmadığını dile getirdiler. Ürünleri kontrolsüz
ve garantisiz o yüzden benim çöpe atacak 400 TL param var derseniz alışveriş yapabilirsiniz. Şu an iletişime geçmeye çalışsam da WhatsApp üzerinden geri dönüş sağlanmıyor. Sitedeki yorumlara bakmayın olumsuz yorumları yayınlamıyorlar.

Vozol 25K: Beklentileri Karşılamayan Bir Deneyim

Ebrar
05 Nisan 2025 14:51
Vozol 25K: Beklentileri Karşılamayan Bir Deneyim

Satın Aldığım Vozol Vista 20000 Cihazda Şarj Ve Likit Göstergesi Sorunu, Kısa Sürede Yanık Tadına Geçiş

Brawliler
19 Ekim 2025 01:38
satin-aldigim-vozol-vista-20000-cihazda-sarj-ve-likit-gostergesi-sorunu-kisa-surede-yanik-tadina-gecis-2.jpg

Vozol Star 20 Bin Cihazım Çalışmıyor!

Comunista
07 Şubat 2025 22:25