Sami sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Volvo EX40'ın Sürekli Tıkırtı Sorunu

07 Eylül 2024 11:22

Temmuz 2024'te aldığım EX40 aracımın daha ilk 100-200 km olduğunda ön takımlarından normal yamalı yollarda tıkırtılar başladı. Yollarımız malum ama bu ses küt küt vurmaya dönüştü.
Hemen servisi aradım, 300 km'de kabul edildi ve içeri ses alma şikayeti ile usta eşliğinde denemeye çıkıldı. Aslında kendilerinin de çok iyi bildiği gibi bu şikayet bir üretim hatası idi fakat maksat satmak olunca ne olursa olsun... Başka üç markada aynı denemeyi yaptım, böyle bir ses olmadı aynı yolda...
Tabi cevapları, bir şey olmadığı, gayet düzgün olduğu, lastik havalarına bakılacağı söylendi ve ayrıldım.
Artık ses öyle rahatsız edici durumda ki aracıma binenler bile söylüyor ve ben yeni ve Volvo bir aracım olduğu için utanıyorum.
Tekrar aradığımda ileri bir tarihe randevu verilecek dendi, hâlâ bekliyorum. Hiç ümidim yok, pişmanım Volvo aldığım için.
Zaten Çin kalitesi (! ) artık Volvo'ya el attı.
Volvo efsanesi bir hikaye. Keşke dostları dinleyip t*** alsaydım. Bana iyi bir ders oldu 😞😡

Muratosman

Sizin başınıza gelenlerin aynısı benim başıma geldi. Volvo kafasını kuma gömüyor maalesef. Sorunu çözmek yerine Sesin normal olduğunu savunuyor. Tabii ki saçmalık. Dünya geneli araştırmama göre bu ses bir çok kullanıcı tarafından dile getirilmiş ve servisler çözüm aramis ancak tüm servislere Volvo İsviçre sesin normal olduğunu söylemiş. Bazı servisler üzerinde çalışmışlar ama çözüm bulamamışlar. Maalesef bu kronik bir sorun ve çözüm üretmiyorlar.

Sami

Evet çözüm üretmeye yönelik suçu volvoya atıyorlar ve hatta biliyorlar ki bu bir kusur ve üretici bunu 2024 için çözmicek bir sonraki yıla bırakacak. Bunu kendileri söylüyor ama niçin bizleri kusur yok diye oyalıyorlar ona üzülüyorum... Çok yazık!

Volvo Servis Hatası Nedeniyle Maddi Kayıp!

A.slam
14 Nisan 2025 09:37

Volvo Elektrikli Araç Menzil Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

12 Aralık 2024 22:59
Muratosman sonuçtan hiç memnun değil

Volvo EX40 Ön Taraftan Gelen Kronik Ses Sorunu

12 Eylül 2024 21:18