Meta sonuçtan hiç memnun değil

Volvo Karşıyaka Servis Problemi!

Meta
30 Temmuz 2024 12:31

2016 yılından beri Volvo V40 aracımı Volvo yetkili servise götürüyorum. Geçen yıla kadar Gaziemir Volvo yetkili servise götürürken defalarca olan yanlışların bardağı taşırması üzerine İzmir'deki diğer yetkili servis olan Karşıyaka Volvo yetkili servise aracımı 120 bin km bakımı ve triger seti değişimi için geçen hafta bıraktım. Bana toplam ücret söylendi, ertesi gün aracı alabileceğim belirtildi. Sonrasında gün içinde arandım, ana aküm 3 ay önce bittiği için değiştirmiştim. "Ana akü bittiğinde yedek akünün de şarjının azalmış olduğunu, onun da değişebileceğini ve rot-balans ayarı yapılması gerektiğini" belirttiler ve bana fiyat verdiler. Şimdiye kadar yaşadığımı birçok sıkıntı nedeni ile servise olan güvensizliğinden dolayı baştan kabul etmedin. Aracı aldıktan iki gün sonra uzun yola çıkacağım için tekrar aradım ve değişimleri yapabileceğini belirtildi. "Aracı erken alabilir miyim? " diye sordum, "ancak 16:30'da alırsınız" dediler. 16:30'da aracı almaya gittim. Aracı saat 18:00'de teslim ettiler. Ücreti sorduğumda başlangıçta bakım için söylenenden 16 000 TL (on altı bin) fazla olduğunu gördüm. "Neden böyle? " diye sorunca da "aküler değişti, rot-balans oldu" dediler. Baştan söylenen fiyatlara sonradan olması gerekenlerin fiyatları eklenince bu fiyat etmiyordu. "Aküler derken neyi kast ettiklerini" sordum. Yedek akünün yanında üç ay önce değişen ana aküyü de değiştirmişler. "Ben onu istememiştim" deyince kendi eski akünün takılmasını istedim ve yeniden fiyatlandırıldı. Bu sefer fiyat güncellenince fiyat sadece 4000 TL
düştü. "Bu nasıl olur" diye sorunca "ana akünün fiyatı böyle" dediler. Ana akü yedek aküden daha ucuzmuş. Fiyatı ödedim ve çıktım. Diğer yetkili Volvo servisi arayıp ana akü ve işçilik fiyatı öğrendim. Ana akü 6400 TL, işçilik 1440 TL. Hep serviste aracımın bakımını yaptırdım için %25 indirimim var. Yine de bana söylenen fiyatlar birbirini tutmuyor. Daha önceden de benzer problemi yaşamıştım. Yine söylenen fiyatın üstüne ekstradan fiyatını söyledikleri başka bir şey eklenince ödeme anında ikisinin toplamından daha fazla fiyat söylediler Gaziemir yetkili serviste. "Böyle olmaması gerekiyor" deyince servis müdürü özür dileyip düzeltti. Yine aynı hata oldu. Bunu söyleyince de her zamanki gibi ben bilmiyorum, başka birisi sizinle konuşmuş diyerek kurumsallıktan uzak bir cevap alıyorum. İzmir'de sadece iki Volvo servisi var, araç ne kadar iyi ise servisleri o kadar kötü.

Eren
Eren

Bizde de Volvo V40 var 2019 model akü 5 yıl dan beri değişmemiş dün akşam araba marş basmadı 30 dakika bekledikten sonra çalış ti siz akünün bozuk olduğunu nasıl anladınız böyle bir sıkıntı yaşadınız mı belirtirseniz çok güzel olur araba daha 50 bin km'de

Meta sonuçtan hiç memnun değil

Volvo Gaziemir Yetkili Servis Sıkıntısı

Meta
12 Ağustos 2023 16:00
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
07 Haziran 2024 10:53
Volvo Türkiye Volvo Volcar Karşıyaka Ve Volvo Nun Sağlam Olmaması
Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Volvo Servisinde Garanti Ve Yüksek Maliyet Sorunları!

Kağan
18 Ocak 2025 15:26