Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Volvo Araç Arıza Lambası

Volvo Araç Arıza Lambası
25 Ağustos 2024 16:37

Ben de 2024 Mart ayından İzmir Volvo Akça'dan XC90 bir araç aldım. Araç 2 ay içinde arıza verdi. Sabah iş yerinden eve gelmek için aracı çalıştırmaya çalıştım. Araç çalışmadı. Yol yardımı aradım, o sırada Volvo Cars uygulamasından denedim, araç çalıştı. İzmir Volvo Akça servisine götürdüm, aracın aküsünün zayıf olduğunu ve bu nedenle çalışmadığını söylediler. Araç bir gün orada şarj edildi. Sonra aracı bana teslim ettiler. Ben Kütahya'ya yola çıktım, eve geldim. Sabah yine aynı arızayı verdi. İzmir Volvo Akça servisi aracı çekici ile götürdü. 1 ay araç serviste kaldı. Bana dediler ki aküler değişecek olabilir. Bunun için Volvo'ya yazdık ama 2-3 ay sürebilir dediler. Ben de aracın değişimi için noterden ihtar çektim. Ne hikmetse ihtar çektiğimin haftasına 2-3 ay yurt dışından gelecek olan aküler geldi. Aracı bana teslim ettiler fakat bizim arabuluculuk dava sürecimiz devam ederken araç bu sefer 24 Ağustos 2024 motor arızası verdi. Pazartesi aracı alıp götürecekler bakalım ne olacak. Güvenli olduğu için aldığımız aracı güvenle binip bir yere gitmeye korkar olduk. Acaba nerede yolda kalırız korkusu yaşamak istemiyorum. Volvo bana 'sorununuzu bayi ile çözün' diyor, bayi 'Volvo ile çözün' diyor. Muhatap bulmakta bile zorlanıyorum. Aracım 5 aylık, 5 ayda 3 servis gördü. Nasıl bir şey anlamadım.

profile profile profile

Halil
Halil

Paylaşım için teşekkürler araç dizel mi acaba yoksa hibrit model mi

Dizel

Yıl İçinde 5 Kez Servise Giden Volvo: Güven Sorunu Ve Çözüm Arayışı