Utku sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Aviator Oyunu Hataları Ve İade Sorunu

25 Ekim 2024 22:03

Aviator oyunu hata verdi. Bir değil iki değil 24.12 24 saat 22.57 6.50 oyun kayıp verdi. Ben 6.40 bastım algoritma kabul etmedi acil 80 TL mi iade edin. Canlı destek yardımcı olmadı her söylediği yaptığım halde bana bir de oynadığım saniyesini sordu ayıptır. 80 TL mi geri istiyorum.

Kaan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

23 Mart 2025 13:15
"Canlı destek iademi sağladı. Teşekkürler."
Saim sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

05 Ocak 2025 14:23
"İadelerim sağlandı. Teşekkürler."
Haydar sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

11 Mayıs 2025 14:10
Tülay sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Aviator Oyununda Sürekli Hata Ve Kayıp

Tülay
12 Şubat 2025 12:04
Sercan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

18 Nisan 2025 13:18